Moteåret 2017

Dette gleder vi oss til i 2017

Spennende kolleksjoner, ny inspirasjon og ubesvarte spørsmål...

MOTE I 2017: Vi har så utrolig mye gøy å se fram imot iløpet av året som kommer! Foto: Rex Features
MOTE I 2017: Vi har så utrolig mye gøy å se fram imot iløpet av året som kommer! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2017 er her og vi har for lengst begynt å glede oss til det kommende året. For det er nemlig så utrolig mye spennende som skjer på motefronten. I fjor var det ekstremt mange designere som forlot motehus de har brukt mange år av livet sitt hos, og det skal derfor bli svært spennende å se hva de vil finne på i sine nye jobber. I tillegg er det fremdeles uvisst hva den norske stjernedesigneren Peter Dundas kommer til å finne på etter at han overraskende nok forlot Roberto Cavalli i høst - kun 18 måneder etter at han begynte der.

Selvfølgelig har vi også en del moteuker å se frem imot, og med det følger også både nye kolleksjoner og masse inspirerende streetstyle. I tillegg ser vi fram imot en rekke samarbeidskolleksjoner i 2017, men også at noen endelig velger å gjøre sin egen greie! It-jenta Alexa Chung har hatt flere vellykkede samarbeidskolleksjoner, men nå kommer hun altså med sin helt egne kolleksjon. Ja, vi gleder oss til 2017! 

Raf Simons' debut hos Calvin Klein

Det som også for mange kom som et sjokk i 2016, var at Raf Simons valgte å forlate et av verdens største motehus, Dior, etter å kun ha vært der i tre år. Ifølge Vogue.co.uk skal han ha tenkt lenge og nøye på dette valget, og sier at det er et valg som er basert på at han ønsker å fokusere på andre ting i livet, inkludert sitt eget merke. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer