Kim Kardashian

- Dette hadde jeg aldri trodd!

Kim Kardashian overrasket med sin delikate havfruekjole.

KIM KARDASHIAN OG KANYE WEST: Kjendisparet giftet seg i helgen, og Kim strålte i sin blondekjole fra Givenchy. Foto: All Over Press
KIM KARDASHIAN OG KANYE WEST: Kjendisparet giftet seg i helgen, og Kim strålte i sin blondekjole fra Givenchy. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kim Kardashian og Kanye West er et av verdens mest omtalte kjendispar, og forventningene til bryllupet deres har vært skyhøye.

Vi har vært spesielt spente på valget av brudekjole, og Kim imponerte KKs moteredaktør stort med sin blondekjole fra Givenchy.

LES OGSÅ: Kim Kardashian elsker stilen til Kate Middleton

- Hadde ventet noe mer sexy og overdådig

Kim Kardashian (33) er kjent for sin utfordrende stil, og mange hadde nok forventet en mer ekstravagant kjole på den store dagen.

- Jeg må si at jeg ble veldig positivt overrasket over valg av brudekjole. Jeg hadde ventet meg noe som var mye mer sexy og overdådig, sier KKs moteredaktør, Silje Pedersen.

LES OGSÅ: Hemmeligheten bak Kim Kardashians kropp

Delikat havfruekjole

Brudekjolen er signert Givenchy, og sjefdesigneren for det franske merket, Riccardo Tisci, er er nær venn av paret.

- Denne etterstittende havfruekjolen passer henne perfekt, og den fremhever hennes kvinnelige former. Blondedetaljer og utskjæringer gjør at stilen blir både vakker og delikat, sier Pedersen om brudekjolen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer