Moteuken i Paris:

Dette har skjedd under moteuken i Paris

Her er 10 høydepunkter.

MOTEUKEN I PARIS: Den fantastiske kolleksjonen til Jacquemus er blant høyepunktene fra Paris Fashion Week. Foto: Scanpix
MOTEUKEN I PARIS: Den fantastiske kolleksjonen til Jacquemus er blant høyepunktene fra Paris Fashion Week. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Moteuken i Paris er over for denne gang, og nok en gang er det blitt presentert en rekke kolleksjoner som har havnet rett på ønskelisten vår. I tillegg var det fantastisk å se norske Andrea Wime og Sunniva Vaatevik på catwalken for Balenciaga!

Wime ble nylig oppdaget av modellbyrået Heartbreak Management og den første jobben hun gjør er for ingen ringere enn Balenciaga. Se Wimes catwalk-debut her og alle de andre høydepunktene fra moteuken i Paris:

LES OGSÅ: - På catwalken vil de ha kleshengere, men de behøver ikke være 14 år

NORSKE MODELLER: Andrea Wime (t.v.) debuterte på catwalken under moteuken i Paris, mens Sunniva Vaatevik begynner å bli et ganske så kjent fjes. Her er det begge å se under visningen til Balenciaga. Foto: Scanpix
NORSKE MODELLER: Andrea Wime (t.v.) debuterte på catwalken under moteuken i Paris, mens Sunniva Vaatevik begynner å bli et ganske så kjent fjes. Her er det begge å se under visningen til Balenciaga. Foto: Scanpix Vis mer

JACQUEMUS

Tro det eller ei, men denne kolleksjonen fra Jacquemus kommer ut i høst! Men det eneste vi ønsker å gjøre er å skaffe oss alt fra denne kolleksjonen og ta den med på en solfylt ferie i sommer. De løse kjolene og de deilige fargene er akkurat det vi trenger til den kommende sesongen.

JACQUEMUS AW18 FOTO: SCANPIX

ALTUZARRA

Kåpene til Altuzarra er akkurat hva man trenger til høsten. De er enkle, men samtidig stappfulle av lekre detaljer. Bare se på den beige kåpen med striper, knapper og et belte i midjen. Den står høyt på ønskelisten vår. Den lille, semskede kåpen er også helt fantastisk å ha i høstgarderoben sammen med et par lekre solbriller og øredobber som gjør litt ut av seg.

LES OGSÅ: Her er sesongens fineste trenchcoats

ALTUZARRA AW18 FOTO: SCANPIX

BESTE LOKALE

Bare se på stedet hvor Stella McCartney presenterte sin kolleksjon. Det blir jo nesten så man stirrer mer i taket enn på klærne. Chanel skal også få skryt for lokalet de valgte å stelle i stand denne gang. Det går sjelden en moteuke forbi uten at Chanel gjør nettopp dette.

Gang på gang stiller de opp med de mest fantastiske lokalene. Denne sesongen valgte de å virkelig sette deg i høststemning med trær overalt og blad på bakken. Det franske motehuset skal også få mye skryt for kolleksjonen sin. Vi rett og slett elsket den!

Stella McCartney. Foto: Scanpix
Stella McCartney. Foto: Scanpix Vis mer
Chanel. Foto: Scanpix
Chanel. Foto: Scanpix Vis mer

CHANEL AW18 FOTO: SCANPIX

GIAMBATTISTA VALLI

Giambattista Valli valgte denne gang å gå for innslag av klassiske kåper kombinert med en over- og underdel i ulike mønstre. Designeren hadde blant annet matchet ruter og prikker, noe som utgjorde en veldig spennende look.

Det er vanskelig å ikke legge merke til den svært iøynefallende sminken flere av modellene hadde fått under visningen. Makeupartist Paris by Val Garland hadde nemlig malt ansiktene til flere av jenter med glitter. Til Elle forteller hun at glitter har tatt helt over etter at appen KiraKira (som gir kameraet på telefonen din mulighet til at alt rundt deg glitrer) ble lansert.

- Glitter har tatt helt over, men er det ikke litt gøy og egentlig litt magisk?

Scroll deg nedover i saken for bilder fra visningene til Givenchy, Balmain, Loewe og Hermes!

LES OGSÅ: Ingen vil gå med kjolene til Harvey Weinsteins ekskone lenger

GIAMBATTISTA VALLI AW18 FOTO: SCANPIX

GIVENCHY

GIVENCHY AW18 FOTO: SCANPIX

BALMAIN

Dette har skjedd under moteuken i Paris

LOEWE

LOEWE AW18 FOTO: SCANPIX

HERMES

HERMES AW18 FOTO: SCANPIX

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer