Moteuken i Paris:

Dette har skjedd under moteuken i Paris

Her er 10 høydepunkter.

MOTEUKEN I PARIS: Den fantastiske kolleksjonen til Jacquemus er blant høyepunktene fra Paris Fashion Week. Foto: Scanpix
MOTEUKEN I PARIS: Den fantastiske kolleksjonen til Jacquemus er blant høyepunktene fra Paris Fashion Week. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Moteuken i Paris er over for denne gang, og nok en gang er det blitt presentert en rekke kolleksjoner som har havnet rett på ønskelisten vår. I tillegg var det fantastisk å se norske Andrea Wime og Sunniva Vaatevik på catwalken for Balenciaga!

Wime ble nylig oppdaget av modellbyrået Heartbreak Management og den første jobben hun gjør er for ingen ringere enn Balenciaga. Se Wimes catwalk-debut her og alle de andre høydepunktene fra moteuken i Paris:

LES OGSÅ: - På catwalken vil de ha kleshengere, men de behøver ikke være 14 år

JACQUEMUS

Tro det eller ei, men denne kolleksjonen fra Jacquemus kommer ut i høst! Men det eneste vi ønsker å gjøre er å skaffe oss alt fra denne kolleksjonen og ta den med på en solfylt ferie i sommer. De løse kjolene og de deilige fargene er akkurat det vi trenger til den kommende sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer