Kate Moss

- Dette kan fort bli vulgært!

Slik unngår du klestabbene i gjennomsiktige kjoler.

LÆR DEG Å BALANSERE: - De transparente kjolene kan veldig fort bli vulgære, så det gjelder å holde tilbehøret enkelt for at det ikke skal tippe over. Kate Moss har valgt en kjole med lange ermer og høy hals, noe som gjør uttrykket mer elegant, sier KKs motejournalist Stine Therese Strand.
LÆR DEG Å BALANSERE: - De transparente kjolene kan veldig fort bli vulgære, så det gjelder å holde tilbehøret enkelt for at det ikke skal tippe over. Kate Moss har valgt en kjole med lange ermer og høy hals, noe som gjør uttrykket mer elegant, sier KKs motejournalist Stine Therese Strand. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Å vise fram litt hud har vært moderne en stund, og du kan gjøre det på mange ulike måter. Gå for en dyp utringning, la en splitt løpe løpsk oppover kjolebeinet eller snu ryggen til. Eller hva med en hullete jeans?

Men vil du ta den helt ut, tar du på deg en gjennomsiktig kjole med blonder. I høst var it-kjolen fra engelske Burberry. Nå er det motehuset Alexander McQueen som står bak de avslørende plaggene, og i deres kolleksjon for våren- og sommeren har de flere ulike modeller.

Torsdag kveld så vi èn av dem på supermodell Kate Moss, under en gallamiddag nettopp til ære for den engelske designeren, som døde i 2010.

- De transparente kjolene kan veldig fort bli vulgære, så det gjelder å holde tilbehøret enkelt for at det ikke skal tippe over. Kate Moss har valgt en kjole med lange ermer og høy hals, noe som gjør uttrykket mer elegant, sier KKs motejournalist Stine Therese Strand.

Slik kan også du bruke den

Nå er det en gang sånn at for mange vil en totalt transparent kjole nesten kunne føles som å gå i keiserens nye klær, siden vi så og si er helt nakne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer