Blake Lively

Dette kan ikke Blake Lively leve uten

Få den vakre Gossip Girl-stjernens beste sminke- og klestips.

VAKKER: Blake Lively deltok nylig på 80 års jubileet til Chanel Bijoux De Diamant. Foto: All Over Press
VAKKER: Blake Lively deltok nylig på 80 års jubileet til Chanel Bijoux De Diamant. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hun er ansiktet til parfymen Gucci Première, kona til skuespillerkjekkasen Ryan Reynolds og stjerne i Gossip Girl. I tillegg har 25 år gamle Blake Lively et utseende og en garderobe som mange misunner.

Bortsett fra gode gener, hvordan klarer hun alltid å se så irriterende bra ut? Blake har avslørt sine beste klær- og sminketips til Teenvogue.com.

Her er noen av dem:

Får stiltips av Louboutin

– Jeg reiser mye, så jeg liker å ha med meg noen nøkkelplagg som et skjørt med høyt liv, gode jeans og noen enkle topper, forteller Blair.

Sjal er en av skuespillerens favoritt tilbehør, fordi det kan skape nye antrekk. Men livet er nok litt lettere når du har Christian Louboutin som kompis.

– Jeg elsker Christian Louboutin. Når jeg er i Paris pleier jeg å sende ham et bilde av antrekket mitt, og han svarer meg med en MMS, hvor han viser de perfekte skoene til antrekket.

LES OGSÅ: Her kan du gjøre et Louboutin- kupp!

HERREVESKE: Vi skjønner godt hvorfor Blake falt for «Helmut Jacquard Carry-On Duffle» fra Gucci. Foto: Produsenten/Gucci.com
HERREVESKE: Vi skjønner godt hvorfor Blake falt for «Helmut Jacquard Carry-On Duffle» fra Gucci. Foto: Produsenten/Gucci.com Vis mer

Elsker Guccis herreveske

Blake røper også sin aller første og største veskeforelskelse. En vakker herreveske fra Gucci, «Helmut Jacquard Carry-On Duffle», har nemlig vunnet hennes hjerte.

Herligheten koster 990 euro ifølge Guccis nettside, som tilsvarer cirka 7.360 norske kroner.


– Da jeg kom til New York for å begynne i Gossip Girl, var dette den første vesken jeg virkelig ble betatt av. Jeg sa til kostymedesigneren vår, Eric Daman, at jeg ikke kunne forestille meg å eie noe så vakkert. Han ringte til Gucci, som endte med å gi meg vesken. Det var det første tingen jeg noen gang hadde fått tilsendt, og den er fortsatt en av mine favoritter, innrømmer Blake.

LES OGSÅ: Se Blake Lively smykke seg med insekter

VAKKER: Blake sverger til  YSLs coral-gloss og Chanel-maskara. Foto: All Over Press
VAKKER: Blake sverger til YSLs coral-gloss og Chanel-maskara. Foto: All Over Press Vis mer

Sminkefavoritter

Blake avslører at stilikonene hennes er moren og legendariske Katharine Hepburn, og hun er også fan av naturlig sminke.

– Jeg er helt avhengig av YSLs coral-gloss og Chanel-maskara. Jeg har ganske sensitiv hud, så jo enklere, jo bedre er det for meg. Less is more, sier Blake.

Slik sminker hun seg:


LES OGSÅ: Kopier Blakes fantastiske flette

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer