Legger

Dette kan være deg

Kk.no lanserer ny motetjeneste – og du og dine venner kan bli kåret til best kledde!

Dette kan være deg
Publisert
Sist oppdatert
Endelig er det du, og ikke moteekspertene, som bestemmer hvem som er best kledd.

Hva er Trendtoppen?

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren kk.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag.

I tillegg kan du laste opp bilder av egne antrekk. Da kan andre stemme på og si sin mening om dine antrekk, og du konkurrerer med kjendisene om å havne på best kledd-listen - eller i verste fall, på verst kledd-listen.

- Hver dag går jeg forbi kult kledde kvinner på gata. De gir meg inspirasjon, men jeg lurer alltid på hvordan de fikk stilen og hvor de har kjøpt klærne sine. På Trendtoppen får du svaret på dette. Trendtoppen er nemlig catwalken hvor alle norske kvinner har adgang til å vise seg frem for andre - side om side med Hollywood-fashionistaene, sier Ine Thereze Gransæter, som er redaktør for Trendtoppen.no og kk.no, og legger til:

- Vi ønsker å gi de mange trofaste brukerne av kk.no det lille ekstra. Trendtoppen er stedet hvor det er du som bestemmer, ikke motebransjen eller motejournalistene. Alle får sjansen til å bli sett og til å si sin mening. Dessuten kan du også stemme på antrekkene vi omtaler på kk.no, slik at akkurat du kan bidra til å gjøre artiklene våre enda mer interessante.

Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket.


Slik bruker du Trendtoppen.

Elsker du det eller hater du det?

Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt. Etterpå kan du forklare hvorfor i kommentarfeltet - hvis du vil.

Er du en trendsetter? Legg ut bilder av antrekkene dine nå! Motejournalistene i kk.no vil dessuten plukke ut de beste bildene av vanlige lesere, og bruke dem i sine artikler om trender.

Etterpå kan du lett dele bildet på Facebook, slik at du kan oppfordre vennene dine til å gå inn og stemme på deg.


Helt greit å vise frem seg selv

- I 2009 er det heldigvis lov til å vise frem seg selv. Nå kjører enhver moteinteressert med respekt for seg selv sin egen blogg. Hun vet hva hun vil ha, shopper på nettet i stedet for i butikkene på nærsenteret, og leter etter unike ting hun kan sprite opp basisgarderoben sin med. Mye av dette kan vi takke nettmagasiner og moteblogger i hele verden for. Boomen av nettbutikker har også mye å si – nå får vi full oversikt over hva som er trendy, helt uten å måtte forlate sofaen, sier Cecilie Leganger, motejournalist i kk.no.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer