Jul

Dette kjøper du til venninnen eller søsteren denne julen

Bestevenninnen og søsteren er ofte den viktigste og nærmeste kvinnen vi jenter har, da er det viktig å gi en gave som viser hvor mye hun betyr for deg! Se våre gavetips her!

Dette kjøper du til venninnen eller søsteren denne julen
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Dette er de perfekte gavene til kjæresten

Dette kjøper du til venninnen eller søsteren denne julen

TIL SØSTEREN ELLER VENNINNEN: Gled den viktigste kvinnen i livet ditt med en gave som hun trenger eller bare ønsker seg, enten det er klassiske, svarte pumps eller lekkert interiør. Foto: Produsentene, My-wardrobe.com, Kitch'n, Ferm Living.

Gi venninnen eller søsteren din stilrene lysestaker som bidrar til lekkert interiør og koselige kvelder med levende lys i vintermørket. Lysestaker fra Ferm Living, ca. kr 170 per stykk.

Alle jenter trenger det perfekte par svarte pumps. Gi henne et nytt par klassikere til festene i romjulen. Pumps fra Zara, kr 679,

Vis venninnen eller søsteren hvor mye du betyr for henne med en leken nøkkel ring med et viktig budskap. Nøkkelring fra Smythson via my-wardrobe.com, kr 550.

"World without men" av Helmut Newton er en fantastisk samling av fotografier fra 1960-1980-tallet. Dette er den ultimate kilden til inspirasjon for kvinner og fashionistaer, og gjør seg veldig godt som pynt på stuebordet når den ikke er til inspirasjon. Via my-wardrobe.com, ca. kr 320.

Gi henne et par avslappede og kule vinglass og be deg selv på rødvins-kveld hjemme hos henne for sladder og kos etter jul. Vinglass fra Reidel via Kitch'n, kr 130 per glass.

Fyll hjemmet hennes med lukuriøs duft av sprudlene frisk champangne og noter av vanilje og eik med et duftlys fra Voluspa. Kr 360.

Røde lepper med et hint av gull er klassisk, tidløst og gjør seg veldig godt på julefesten 2. juledag! Rouge Pur Couture fra YSL i fargen "Golden Lustre 295", kr 295.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer