Badetøy

Dette MÅ du unngå

Sørg heller for å kle av deg med stil.

HER GÅR DET GALT: Pamela Anderson går for en ørliten bikinitopp denne sommeren, «The Hills» og «The City»-stjernen Whitney Port sverger til naken rumpe mens skuespiller Minnie Driver slår et slag for grov grå hud på hælen. Foto: All Over Press
HER GÅR DET GALT: Pamela Anderson går for en ørliten bikinitopp denne sommeren, «The Hills» og «The City»-stjernen Whitney Port sverger til naken rumpe mens skuespiller Minnie Driver slår et slag for grov grå hud på hælen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Pedikyr fra helvete, nakne rumpeballer som spretter fram fra shortsen og tangatruser som gir deg frysninger, selv på en varm sommerdag. Det er ingen grunn til å følge stjernenes eksempler! Det er en kunst å kle seg sommerlig uten at det blir vulgært.

Her er oppskriften på å gå lettkledd med stil - og noen skrekkeksempler.

SLIK: Bikinifin på 1-2-3


Vi er aldri mer avkledd enn når vi er på stranden.

Men heldigvis er årets badetøy tilpasset enhver figur, og har masse farger, pikante snitt og stilig pynt.

 • Les også: Endelig en bikini som passer!

 • Sørg bare for at du tar deg god tid i prøverommet og finner en bikini som passer til deg og som du føler deg nogenlunde vel i.

  SLIK: Badedrakten - når du ikke vil strippe helt ned


  50-talls, pin up-stil eller røde og sporty som badevaktene i den amerikanske serien Baywatch. Badedrakten er tilbake for fullt i år, og kommer i alle slags fasonger og varianter. Perfekt for deg som gjerne vil skjule litt her og der.
 • Les også: Badetøyet som gir deg flott figur


 • IKKE SLIK: Tangakrise og puppeglipp


  Selv på varme sommerdager kan det gå kaldt nedover ryggen på en - spesielt når det dukker opp tangatruser av den aller verste sorten. Steinharde silikonpupper som fordobler seg på grunn av stramme og alt for små overdeler, samt biker-inspirerte mc-antrekk blir bare blåbær i forhold.
 • Les også: Herregud, som de ser ut!


 • SLIK: Fine føtter i fine sko


  Etter en lang vinter i trange støvletter trenger føttene akutt kos og pleie når sommeren kommer. Da går det også så mye bedre når du skal ut å shoppe sandaler - da føler nemlig ikke føttene seg så skamfulle, og du vil kunne ta deg bedre tid til å prøve i vei. Og forhåpentligvis ende opp med et par sko du elsker.

  Hvis du vil følge trendene går du for sandaler som greskinspirert, rocka og i 70-tallsstil. De har også gjerne detaljer som steiner, nagler og frynser, og kan brukes til alt.
 • Les også: Oppskriften til hvordan du får sommerlekre bein i en fei


 • IKKE SLIK: Skokrise i Hollywood


  Til tross for at de er steinrike og har tusen stylister - det er ikke alltid selv stjernene får det til på sko- og fotfronten. Føtter med hard og sprukken hud, tær som spriker i alle retninger i alt for små sko eller livsfarlige sandaler du må få kirurgisk hjelp og stivkrampesprøyte hvis du trår på. Her er skrekkeksemplene.


  SLIK: Deilige sommerkjoler som funker


  En perfekt sommerkjole sitter som et skudd, er passe avslappet og kan brukes både til hverdags og til fest. Den er gjerne vintageinspirert, eller i løs og romantisk 70-tallsstil. Rocka assymetriske varianter er også helt riktig. Kan brukes både til flate sandaler eller høye hæler. Skuespillere som Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Michelle Williams har alle nydelige kjoler denne sesongen.
 • Les også: Kjolen som blir sommerens hit • IKKE SLIK: Såvisst ikke helt på stell


  Av og til trår stjernene til med bein som ser ut som om de er rammet av et alvorlig tilfelle av gulsott på grunn av en dårlig utført selvbruningsjobb. De dukker også gjerne opp uten truse, eller i smokingjakker kun med nettingstrømper til.
 • Les også: Her gikk det galt • SLIK: Sko som gjør føttene vakre


  La tærne få lufte seg i glitrende og glamrøse sandaler denne sommeren. Ikke nok med at føttene blir heite og lekre - den deilige bomullskjolen får seg dessuten et fasjonabelt løft. Om du vil gå for høye hæler eller flat såle er opp til deg. Hvor pyntet du vil ha dem må du også bedømme selv.


  IKKE SLIK: Sko som gjør føttene stygge


  Fra urdølle fotformsko til killer-stiletter som mishandler føttene. Det er ikke alltid stjernene skor seg like smashing.
 • Les også: Dette gikk ikke så bra
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer