Bikini

Dette mener menn om bikinien din

Se hva som er mest populært og hva gutta liker dårligst.

NI BIKINI-DAMER, NI MENINGER Hva tror du mennene likte best? Stem på din favoritt nederst i artikkelen! Foto: All Over Press
NI BIKINI-DAMER, NI MENINGER Hva tror du mennene likte best? Stem på din favoritt nederst i artikkelen! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nå er det sånn at kvinner egentlig kler seg for andre kvinner, og ikke for menn. Likevel er vi jo opptatt av hva det motsatte kjønn egentlig mener om antrekkene våre.

I fjor spurte derfor magasinet Marie Clarie 100 tilfeldige menn om hva de synes om de siste årenes mest populære badetøytrender.

På listen var alt fra monokinier og string-bikinier, til den klassiske trekant-bikinien og badedrakten.

Spørsmålet er hva gutta tenker om de ulike badetrendene.... Scroll ned og finn svaret!
(stem på den DU synes er finest nederst i saken!)

LES OGSÅ: Badedrakten som gir deg fin figur

CHANEL: Ble for lite praktisk for gutta. Foto: All Over Press
CHANEL: Ble for lite praktisk for gutta. Foto: All Over Press Vis mer

Den moteriktige bikinienDenne typen badedrakt får jumboplasseringen. Bare 17 prosent av mennene likte den trendy bikinien, mens 83 prosent var skeptisk til at det gikk an å bade med den. De tenker med andre ord: Hvor praktisk er det egentlig?

RETRO: Nei, det hjelper ikke at du får fine former i det. Menn synes det er for dekkende. Foto: All Over Pres
RETRO: Nei, det hjelper ikke at du får fine former i det. Menn synes det er for dekkende. Foto: All Over Pres Vis mer

Pin-UpNei, det er visst ikke noe å satse på, ifølge gutta. Vintage-inspirerte bikinier eller badedrakter med høyt liv skjuler visst litt for mye. 79 prosent svarte at de ville se mer hud, mens 21 prosent syntes det var tiltrekkende.

LES OGSÅ: Bestemortrusa inntar stranda

MONOKINI: Er en blanding av en bikini og en badedrakt. Den kjennetegnes av den tynne stripen som binder de to delene sammen. Foto: All Over Press
MONOKINI: Er en blanding av en bikini og en badedrakt. Den kjennetegnes av den tynne stripen som binder de to delene sammen. Foto: All Over Press Vis mer

MonokiniHeller ikke denne var en suksess blant gutta. 78 prosent svarte at de hatet monokinien, men 22 prosent likte det de så. En midt i mellom greie er altså ikke deres favoritt.

TANKINI: Den beskjedne bikinien så dagens lys på 90-tallet. Det ser ut som en singlet og bikinitruse.  Foto: All Over PressAll Over Press
TANKINI: Den beskjedne bikinien så dagens lys på 90-tallet. Det ser ut som en singlet og bikinitruse. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer

TankiniTankini, eller singlet-bikinien skapte blandede kritikker blant gutta. 53 prosent var positiv til bikinien, mens 47 prosent ikke likte den.

VANLIG BADEDRAKT De tradisjonelle variantene av badedrakten er fortsatt trendy. Foto: All Over Press
VANLIG BADEDRAKT De tradisjonelle variantene av badedrakten er fortsatt trendy. Foto: All Over Press Vis mer

Den vanlige badedraktenIfølge Marie Claire er det få kvinner som velger den gode gamle varianten, til tross for at badedrakten er ofte å se på catwalken. Men kanskje flere burde begynne å bruke den igjen, for 65 prosent av mennene sier nemlig at de liker den - så lenge den var sexy og at de ikke ser for sportslige ut. Bare 35 prosent sa at de ikke likte denne typen badedrakt.

LES OGSÅ: Badedraktene som redder sommeren!

EN STROPP Hva skal du med en skulder, lurer 33 prosent av guttene på. Foto: All Over Press
EN STROPP Hva skal du med en skulder, lurer 33 prosent av guttene på. Foto: All Over Press Vis mer

Bikini eller badedrakt med en skulder67 prosent av mennene likte den enskuldrede drakten, mens 33 prosent skulle ønske at de kunne ha sett to stropper eller ingen. For en del menn gjelder altså "alt eller ingenting-"prinsippet.

ITSY BITSY TEENIE WEENIE: Jo mer hud, jo blidere blir mennene. Foto: All Over Press
ITSY BITSY TEENIE WEENIE: Jo mer hud, jo blidere blir mennene. Foto: All Over Press Vis mer

String-bikiniDu gjør de fleste menn lykkelig ved å bruke en slik bikini på stranden. Jo mindre stoff, jo mer hud - og det liker gutta. 74 prosent av mennene liker denne, mens 26 prosent synes denne typen er litt for avslørende.

STROPPELØS: Si hva du vil, men menn elsker sånt. Foto: All Over Press
STROPPELØS: Si hva du vil, men menn elsker sånt. Foto: All Over Press Vis mer

Bandeau-toppenHer har du bikinien de aller fleste menn liker! 89 av mennene digger den stroppeløse bikinien, mens kun 11 prosent liker den ikke.

LES OGSÅ: Her er badetøyet som redder strandsesongen

VINNEREN: Vanlig bikini er det beste, mener gutta. Vis litt hud, men samtidig overlat litt til fantasien ...  Foto: All Over PressAll Over Press
VINNEREN: Vanlig bikini er det beste, mener gutta. Vis litt hud, men samtidig overlat litt til fantasien ... Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer

Standard bikiniOg vinneren er ... Den vanlige bikinien! Selv om den har litt mer stoff enn string-bikinien, avslører den likevel nok hud. 93 prosent av mannfolket sier at de liker denne typen bikinier. Bare syv prosent likte ikke snittet.

LES OGSÅ: Ikke rart at stjernene elsker denne bikinien!

Hvilken bikini likte du best?

Denne saken har tidligere vært publisert på KK.no, men er hentet frem igjen til glede for nye lesere!
Standard bikini
 
1903 (37%)
Bandeau (stroppeløs)
 
1689 (33%)
String-bikini
 
501 (10%)
Pin-Up-varianten
 
400 (8%)
Den vanlige badedrakten
 
243 (5%)
Tankini
 
153 (3%)
Monokini
 
142 (3%)
Den moteriktige bikinien
 
48 (1%)
Bikini eller badedrakt med én skulder
 
32 (1%)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer