Stella Vaage

Dette ønsker STYLEmag-Stella seg til jul

Stella ønsker seg alt fra den perfekte "lille sorte" til kamera-objektiv denne julen. Men aller høyest på ønskelisten står en unik partyveske. Se hennes ønskeliste her!

Dette ønsker STYLEmag-Stella seg til jul
Publisert
Sist oppdatert

Sjekk ut Stellas blogg her!

Dette ønsker STYLEmag-Stella seg til jul

STELLAS ØNSKELISTE: STYLEmags webansvarlig Stella Vaages favorittfarger denne sesongen er svart og sølv, noe som er  Foto: Produsentene, Amazon.com, Polywore.com, Fotovideo.no, Net-a-porter.com.

Kjole fra Zara

- Jeg er altfor dårlig til å bruke kjoler, og har en mistanke om at det er fordi jeg ikke har den perfekte "lille sorte" hengende i klesskapet. Jeg har dilla på svart, blonder og tynne spagetti-stropper, så denne kjolen fra Zara er helt perfekt og jeg ser for meg at den er lett å bruke med forskjellig type styling til forskjellige anledninger, forteller Stella.

Les også: De fineste kjolene til julebordet

Clutch fra Givenchy

- Jeg har lenge ønsket meg en eksklusiv party-veske, og har blitt helt forelsket sesongens unike print fra Givenchy. Denne clutchen er svart, som jeg elsker, samtidig som den har iøynefallende print. Og jeg er helt vill etter den. Men den koster jo, og det spør om noen synes at jeg har vært snill i år!

Les også: Dette er sesongens fineste partyvesker

Solbriller fra Céline

- Jeg har aldri vært så fornøyd med et par solbriller som de jeg kjøpte hos Céline i New York. Da de ble stjålet i sommer var jeg knust, og har ikke funnet noen andre solbriller som jeg liker like godt. Derfor synes jeg det er på høy tid at de blir erstattet!

Coffee table-boken "Kate Moss by Mario Testino"

- Jeg elsker Kate Moss, og jeg elsker Mario Testino. Det jeg elsker enda mer er Mario Testinos fotografier av Kate Moss. Derfor kan ikke denne boken bli feil, sier Stella.

Les også: Coffee table-bøkene som både dekorerer og inspirerer

Boots fra Zara

 - Jeg eier faktisk ikke et eneste par boots med lav hæl! Og det må man jo ha.

Objektiv til kamera

 - Jeg trenger sårt et nytt objektiv til mitt Olympus Pen-kamera! Etter at jeg begynte å blogge trenger jeg et annet objektiv en det jeg har nå, og jeg har blitt tipset om at dette Olympus 45mm 1:1.8-objektivet er perfekt til blogge-bruk, sier Stella,

Les også: Se hva STYLEmag-blogger Marie har på ønskelisten

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer