Stella Vaage

Dette ønsker STYLEmag-Stella seg til jul

Stella ønsker seg alt fra den perfekte "lille sorte" til kamera-objektiv denne julen. Men aller høyest på ønskelisten står en unik partyveske. Se hennes ønskeliste her!

Dette ønsker STYLEmag-Stella seg til jul
Publisert
Sist oppdatert

Sjekk ut Stellas blogg her!

STELLAS ØNSKELISTE: STYLEmags webansvarlig Stella Vaages favorittfarger denne sesongen er svart og sølv, noe som er  Foto: Produsentene, Amazon.com, Polywore.com, Fotovideo.no, Net-a-porter.com.

Kjole fra Zara

- Jeg er altfor dårlig til å bruke kjoler, og har en mistanke om at det er fordi jeg ikke har den perfekte "lille sorte" hengende i klesskapet. Jeg har dilla på svart, blonder og tynne spagetti-stropper, så denne kjolen fra Zara er helt perfekt og jeg ser for meg at den er lett å bruke med forskjellig type styling til forskjellige anledninger, forteller Stella.

Les også: De fineste kjolene til julebordet

Clutch fra Givenchy

- Jeg har lenge ønsket meg en eksklusiv party-veske, og har blitt helt forelsket sesongens unike print fra Givenchy. Denne clutchen er svart, som jeg elsker, samtidig som den har iøynefallende print. Og jeg er helt vill etter den. Men den koster jo, og det spør om noen synes at jeg har vært snill i år!

Les også: Dette er sesongens fineste partyvesker

Solbriller fra Céline

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer