Høst

Dette pakker du til høstferien

Ferien nærmer seg med stormskritt, og vi har laget pakkelisten for deg - enten du skal på hytta, storbyferie eller til Syden.

Dette pakker du til høstferien
Publisert
Sist oppdatert

Hytteturen

Lite er hyggeligere enn hyttekos når høsten melder sin ankomst. Sats på komfort når du pakker bagen til hytteturen for å nyte late dager til det maksimale. Høyhalsede strikkegensere, romslige kardigans, skjerf og myke bukser er alfa og omega. Og ikke glem tøflene med sauseskinnsull.

SHOP PLAGGENE: Genser fra Joseph via net-a-porter, ca. kr 4125. Strikket bukse fra Zara, kr 699. Kardigan fra DKNY via net-a-porter, ca. kr 2255. Tøfler fra UGG, kr 1199. Sjal fra Zara, kr 399. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com

Les også: Hanneli Mustaparta dropper pumpsene denne høsten

Shoppingferie i storbyen

Stobyferie byr ofte på mye gåing i shoppinggatene. Pakk derfor med deg behagelige sko og plagg du orker å gå i en hel dag. Jeans er en sikker vinner, og passer til det aller meste, og kan derfor kombineres med mange forskjellige overdeler slik at du slipper å pakke med en forskjellig bukse til hver eneste overdel. I tillegg er den lur å ha på i prøverommet siden en fin jeans passer til alt. En veske med skulderstropper som rommer det mest nødvendige er også lurt på storbyferien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer