Mote:

Dette pakker jeg i feriekofferten

Endelig kan vi reise igjen!

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

For første gang på mange år kan sommerferien tilbringes i fjerne strøk. Fjernere enn hjemme, om ikke annet. Selv om det ikke er noe feil med norgesferie heller.

Jeg vender nesen mot Italia. Pasta, vin og gelato, og en varm liten hånd å holde i. For nå er lange, late dager ved bassenget byttet ut med ei lita tulle som sitter stille akkurat like lenge som det tar å spise en is. Med barnesete i bagasjen kan jeg ikke lenger pakke like mye til meg selv som jeg er vant til, så nå må jeg faktisk legge en plan.

For selv om det er ferie, eller kanskje nettopp av den grunn, så synes jeg det er gøy med klær og mote. Noen ting er selvsagte, som den svarte badedrakten. Den kan også brukes om kvelden med et skjørt eller en shorts til – en enkel «rett fra bassenget»-løsning. Flip flops hører til. Mine er fra norske Sleepers, som lager et mer bærekraftig alternativ til det som er verdens mest solgte fottøy. Et par løse kaftaner, en linbukse eller to, kjoler, en kardigan, solbriller og en stor stråveske er grovt sett det som får plass, i tillegg til det aller mest nødvendige.

Jeg synes faktisk det er ganske så enkelt å pakke feriekofferten. Kanskje er det fordi garderoben min er bygget rundt klassiske og tidløse plagg i gode kvaliteter som kan kombineres og brukes om igjen og om igjen. Slik blir pakkingen lett, selv om kofferten er tung.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer