Påske:

Dette pakker redaksjonen i påskekofferten

I år blir det bypåske, fjellferie og utenlandsreise på oss!

PÅSKE: Endelig er ferien her og vi har pakket koffertene våre. Scroll deg nedover i saken for å se hva vi har tatt med oss! FOTO: NTB Scanpix
PÅSKE: Endelig er ferien her og vi har pakket koffertene våre. Scroll deg nedover i saken for å se hva vi har tatt med oss! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hva er det påska har å tilby for deg? Er det fjellet? Blir den en aldri så liten staycation? Eller er det snakk om utenlandsreise?

Redaksjonens påskeplaner inkluderer alt dette. Noen blir værende i byen mens andre reiser på fjellet eller til nye steder. Uansett hva man skal i påsken, må kofferten pakkes. Så dersom du trenger litt inspirasjon til påskeferien, kan du ta en titt på disse koffertene:

Ingeborg Heldal, ansvarlig redaktør

- Jeg er helt avhengig av solbriller, så jeg krysser fingre for masse sol denne påska. Men siden jeg er en frossenpinn og helt avhengig av varme klær på fjellet, trenger jeg en deilig dunjakke jeg kan varme meg i. I tillegg MÅ jeg ha leppepomade og den jeg har lagt ved under er verdens beste!

LES OGSÅ: Ankelstøvletter? Nei, nå er det cowboyboots som gjelder!

Malin Gaden, moteansvarlig på KK.no

- Siden påsken min kommer til å bestå av både fjell og litt fest, har jeg kombinert disse to og pakket med meg klær til løypa og til after ski. Og siden vi snakker om after ski, er det også viktig med after sun (i tillegg til solkrem, selvfølgelig), så da har jeg pakket med en nyhet jeg nylig kom over!

Stine Therese Strand, utgavesjef

- Fridagene skal tilbringes i hjembyen min, Stavern. Her blir det en deilig kombinasjon av hyttekos, turer på Kyststien, middagsselskaper og (små)bypåske. På den årlige kunstutstillingen håper jeg å kunne lufte sneakers, solbriller og lyse jeans, før jeg skifter til en kjole for kvelden.

LES OGSÅ: Gina Tricot lanserer sitt første designsamarbeid

Ronja Rognmo, desker og frontansvarlig på KK.no

- Kjæresten min og jeg reiser til Island i påsken! Det er første gangen vi besøker den vakre øya, så jeg gleder meg helt sinnssykt! I løpet av ferien skal vi gå turer i naturskjønne omgivelser, tilbringe late dager på spa (Den blå lagune er et must) og nyte sene kvelder på restauranter og barer – så her må jeg pakke noe for enhver anledning. Det er bra kofferten min er stor!

Mina Helene Knudsen, SoMe-ansvarlig

- Jeg pleier som regel å dra til USA i påsken, men i år skal jeg holde meg hjemme. Forhåpentligvis får Oslo sol og vårstemning, da jeg skal ha bypåske! Etter et par dager på Sørlandet hvor jeg skal slappe av med en bok og trene litt, skal jeg og venninnegjengen ha påskebrunsj og en liten bar til bar-runde. Litt av alt, med andre ord! Så i påsken må jeg ha litt forskjellig med meg:

LES OGSÅ: 3 plagg fra vintergarderoben du kan bruke i vår

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer