Påske:

Dette pakker redaksjonen i påskekofferten

I år blir det bypåske, fjellferie og utenlandsreise på oss!

PÅSKE: Endelig er ferien her og vi har pakket koffertene våre. Scroll deg nedover i saken for å se hva vi har tatt med oss! FOTO: NTB Scanpix
PÅSKE: Endelig er ferien her og vi har pakket koffertene våre. Scroll deg nedover i saken for å se hva vi har tatt med oss! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hva er det påska har å tilby for deg? Er det fjellet? Blir den en aldri så liten staycation? Eller er det snakk om utenlandsreise?

Redaksjonens påskeplaner inkluderer alt dette. Noen blir værende i byen mens andre reiser på fjellet eller til nye steder. Uansett hva man skal i påsken, må kofferten pakkes. Så dersom du trenger litt inspirasjon til påskeferien, kan du ta en titt på disse koffertene:

Ingeborg Heldal, ansvarlig redaktør

- Jeg er helt avhengig av solbriller, så jeg krysser fingre for masse sol denne påska. Men siden jeg er en frossenpinn og helt avhengig av varme klær på fjellet, trenger jeg en deilig dunjakke jeg kan varme meg i. I tillegg MÅ jeg ha leppepomade og den jeg har lagt ved under er verdens beste!

LES OGSÅ: Ankelstøvletter? Nei, nå er det cowboyboots som gjelder!

Malin Gaden, moteansvarlig på KK.no

- Siden påsken min kommer til å bestå av både fjell og litt fest, har jeg kombinert disse to og pakket med meg klær til løypa og til after ski. Og siden vi snakker om after ski, er det også viktig med after sun (i tillegg til solkrem, selvfølgelig), så da har jeg pakket med en nyhet jeg nylig kom over!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer