Stylemag

Dette pakker STYLEmag-bloggerne til påskeferien!

STYLEmag-bloggerne tilbringer påsken i alt fra Dubai til fjellet, og noen nyter en bypåske i Oslo. Sjekk hvilke must haves de har med på påskeferien her!

Dette pakker STYLEmag-bloggerne til påskeferien!
Publisert
Sist oppdatert

Line Langmo

 - Påskeferien tilbringes på fjellet i år. God gammeldags hyttepåske med langrennsturer, god mat og god drikke! ...og masse påskegodt!

 - Jeg pakker med meg kasjmirjakke fra Kashmina, denne er like fin som slåbrok som utenpå en jeans til kveldsbruk. Mine nyinnkjøpte Birkenstock-inspirerte sandaler fra Givenchy med blomstermønster blir også med. Disse skal brukes som tøfler med ullsokker i (mest fordi jeg lengter sånn etter sommer).

Sjekk ut Lines blogg her!

Dette pakker STYLEmag-bloggerne til påskeferien!

I LINES KOFFERT: I tillegg til kasjmirjakken, pakker Line med seg blomsterprintede sandaler fra Givenchy som hun skal bruke sammen med ull-kasjmirsokker fra Wilfred. Foto: Linelangmo.com, produsentene, Mytheresa.com.

Monique Lund

 - Vi skal til Dubai i påska - det skal bli så herlig å bytte ut hektiske ukedager med late dager på stranden sammen mannen! Tidligere har det enten vært by- eller fjellpåske, så jeg ser virkelig frem til palme-påske!

 - Ingen strandferie uten bikini og et par solbriller! Og gjerne en god bok - jeg har planer om å ta med meg Jo Nesbøs "Sønnen".

Sjekk ut Moniques blogg her!

Dette pakker STYLEmag-bloggerne til påskeferien!

I MONIQUES KOFFERT: Monique bytter ut by- og fjellpåske med palmepåske på strendene i Dubai. I kofferten pakker hun bikini fra H&M og pilotbriller fra Ray-Ban. Foto: Moniquelund.com, Produsentene, Mytheresa.com.

Vibeke Klemetsen

 - I påsken skal jeg være på fjellet. Først en uke på Kvitfjell sammen med svigerfamilien min, før jeg skal til hjembygden Oppdal for å besøke foreldrene mine og holde yogakurs. 

 -  Jeg satser på knallsol og MÅ da selvfølgelig ha med meg solkrem fra Rudolph Care og solbriller fra Céline.  I år har jeg nytt skitøy fra Kjus og Jetset som jeg gleder jeg meg til å bruke!

Sjekk ut Vibekes blogg her!

Dette pakker STYLEmag-bloggerne til påskeferien!

I VIBEKES KOFFERT: I tillegg til nytt skitøy fra Kjus og Jetset pakker Vibeke favoritt-solbrillene fra Céline og passer på å bruke solkrem fra Rudolph Care. Foto: Vibekeklemetsen.no, Produsentene.

Annabel Rosendahl

 - På meg blir det Oslo-påske. Skal jobbe til onsdag så blir langhelg i Oslo, men mulig jeg stikker på sommerhytta et par dager om det er fint vær. Uansett satser jeg på sol og en avslappende bypåske der jeg vil sitte på kafé i sola og lese påskekrim.

 - Hvis jeg tar en tur på hytta må jeg pakke solkrem fra Nimue i SPF40 og påskekrim. Jeg må lese den nye Jo Nesbø-boken "Sønnen" og Keplers "Sandmannen". 

Sjekk ut Annabels blogg her!

Dette pakker STYLEmag-bloggerne til påskeferien!

I ANNABELS KOFFERT: Annabel satser på by-påske, men om det likevel blir en langhelg på hytten pakker hun med seg påskekrim og solkrem. Foto: Annabelrosendahl.com, Ark.no, Produsentene.

Stella Vaage

 - For første gang på mange år bytter jeg ut hyttetur med bypåske! Alle vennene mine har kommet hjem for ferien, og planlegger å tilbringe så mange dager som mulig på tur i byen, kafé og restaurant med dem. Også kommer det nok til å bli en fest eller to!

 - Siden det blir en urban påske med fest og middag ute må jeg ha et par høye hæler som er gode å gå i. Også satser jeg selvfølgelig på sol hele ferien og de nye favoritt-solbrillene fra Bottega Veneta er et must! Jeg glemmer ikke solkrem til tross for bypåske og smører ansiktet godt hver dag.

Sjekk ut Stellas blogg her!

Dette pakker STYLEmag-bloggerne til påskeferien!

I STELLAS KOFFERT: Stella tilbringer påsken i byen med kafé, restaurant og fest. Høye hæler, solbriller og solkrem fra Obagi blir hennes must haves denne ferien. Foto: Stellamoniq.no, Produsentene.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer