Stylemag

Dette pakker STYLEmag-bloggerne til påskeferien!

STYLEmag-bloggerne tilbringer påsken i alt fra Dubai til fjellet, og noen nyter en bypåske i Oslo. Sjekk hvilke must haves de har med på påskeferien her!

Dette pakker STYLEmag-bloggerne til påskeferien!
Publisert
Sist oppdatert

Line Langmo

 - Påskeferien tilbringes på fjellet i år. God gammeldags hyttepåske med langrennsturer, god mat og god drikke! ...og masse påskegodt!

 - Jeg pakker med meg kasjmirjakke fra Kashmina, denne er like fin som slåbrok som utenpå en jeans til kveldsbruk. Mine nyinnkjøpte Birkenstock-inspirerte sandaler fra Givenchy med blomstermønster blir også med. Disse skal brukes som tøfler med ullsokker i (mest fordi jeg lengter sånn etter sommer).

Sjekk ut Lines blogg her!

I LINES KOFFERT: I tillegg til kasjmirjakken, pakker Line med seg blomsterprintede sandaler fra Givenchy som hun skal bruke sammen med ull-kasjmirsokker fra Wilfred. Foto: Linelangmo.com, produsentene, Mytheresa.com.

Monique Lund

 - Vi skal til Dubai i påska - det skal bli så herlig å bytte ut hektiske ukedager med late dager på stranden sammen mannen! Tidligere har det enten vært by- eller fjellpåske, så jeg ser virkelig frem til palme-påske!

 - Ingen strandferie uten bikini og et par solbriller! Og gjerne en god bok - jeg har planer om å ta med meg Jo Nesbøs "Sønnen".

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer