Ferie

Dette pakker STYLEmag-Celine med på ferie!

Celine pakker kofferten med lette plagg i hvitt, sandaler og bikini med dyreprint når hun drar på strandferie.

Dette pakker STYLEmag-Celine med på ferie!
Publisert
Sist oppdatert

 - Jeg er elendig til å pakke, men i år prøver jeg å reise lett når jeg drar på strandferie. Speilrefleks-kamera og det mer kompakte G16-kameraet er med i håndbagasjen. Ellers pakker jeg et par shorts eller tre, noen lette sommerkjoler, tynnslitte T-skjorter og topper, en tunika og et par haremsbukser, forteller STYLEmags sjefredaktør Celine I. Aagaard.
 

Dette pakker STYLEmag-Celine med på ferie!

PÅ STRANDFERIE: Celine pakker lett og kun det aller mest nødvendige får bli med når hun reiser på solferie. Foto: Ole Martin Halvorsen.

Les også: Dette har STYLEmag-Celine i partyvesken
 

Hvilket tilbehør tar du med deg?

 - Bikinier, badedrakt, solbriller til ulik bruk, Céline-inspirerte sandaler, svarte Havaianas, noen enkle smykker og en strandveske.

Hvilke skjønnhetsprodukter er med?

 - Jeg pakker så lite som mulig, men helt nødvendig er en god dagkrem med solfaktor, solkrem, skrubb og naturligvis aftersun. Jeg bruker sjelden sminke på tur, men maskara, Instant Light Natural Lip Perfector fra Clarins og Touche Éclat fra YSL er et must!

Ønsker du mer å lese fra STYLEmag? Sjekk vårt abonnementstilbud!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer