Artikkelen kan inneholde annonselenker

Dette produktet er stadig utsolgt - 9 år etter at trenden startet

Du har garantert hørt om dette produktet, men har du testet ennå?

SNEGLESEKRET: Sneglesekret er fortsatt en superpopulær ingrediens. Om man orker tanken, har ingrediensen mange fordeler for huden! FOTO: AP/Denis Gray)
SNEGLESEKRET: Sneglesekret er fortsatt en superpopulær ingrediens. Om man orker tanken, har ingrediensen mange fordeler for huden! FOTO: AP/Denis Gray) Vis mer
Publisert

K-beauty, hudpleie inspirert av den Koreanske metoden med 5-12 stegs hudpleierutine slo ned som en bombe i hudpleiemarkedet i Norge for ca. 10 år siden. K-beauty kategorien har senere vokst seg større og større her til lands. Merker innenfor denne kategorien selges nå i apotek, så vel som nettbutikker og ulike skjønnhetsdestinasjoner.

En av de mest kjente produktene fra K-beauty er sneglesekret. Og tro det eller ei, produkter med sneglesekret er fortsatt utsolgt på hyllene rundt omkring i Norges land, 9 år etter at trenden startet! Det må bety at dette er et produkt norske kvinner virkelig har trykket til sitt bryst.

Kanskje er det på tide å prøve?

Sekretet i seg selv inneholder en rekke ingredienser som er bra for huden, og potensielt kan forbedre tørr hud, redusere kviseutbrudd, redusere linjer og rynker og gi en fastere og mer glødende hud. Det er en ingrediens som er kjent for å tåles godt, og har god effekt, for de fleste hudtyper. Om man er villig til å bruke en ingrediens som kommer fra snegler (ikke vegansk) og tåler den tanken godt, er det bare å hive seg rundt!

Her er noen av de mest populære snegleslimproduktene:

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence Facial Toner er kanskje det mest kjente produktet med sneglesekret. Med hele 96,3% sneglesekret, hyaluronsyre og beroligende ingredienser panthenol og betaine.

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence Facial Toner
COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence Facial Toner Vis mer

Mizon All In One Snail Repair Cream er en Koreansk bestselger og har solgt millioner i Asia. Kremen inneholder 92% sneglesekret og virker antibakterielt og betennelsesdempende.

Mizon All In One Snail Repair Cream
Mizon All In One Snail Repair Cream Vis mer

Benton Snail Bee High Content Essence har en lett tekstur som skal brukes etter rens, før eventuelt serum og krem eller solkrem. Produktet inneholder også bigift, og sammen med sneglesekret skal produktet redusere rødhet, virke betennelsesdempende og beskytte huden.

Benton Snail Bee High Content Essence
Benton Snail Bee High Content Essence Vis mer

Holka Holka Prime Youth Black Snail Repair Eye Cream er en øyekrem med 30% sekret fra snegle og skal virke beroligende, fuktighetsgivende og jevne ut linjer og rynker.

Holka Holka Prime Youth Black Snail Repair Eye Cream
Holka Holka Prime Youth Black Snail Repair Eye Cream Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer