Sort Undertøy

Dette sexy, sorte undertøyet står på ønskelisten vår nå

Det trenger ikke koste skjorta å føle seg vel!

UNDERTØY: Sort undertøy er så sexy, men samtidig veldig elegant. Foto: Splash News
UNDERTØY: Sort undertøy er så sexy, men samtidig veldig elegant. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke akkurat slik at de rundt oss får se det nye undertøyet vi har kjøpt oss, men det handler ikke alltid om at alle rundt deg skal se det eller like det du har på det. For når det kommer til undertøy, handler det i aller høyeste grad om hvordan du føler deg selv. Og det er kanskje de plaggene mange av oss bruker minst tid på å finne. Men når du først finner undertøy som sitter som det skal, så kan det gjøre underverker!

Og det har seg sånn at når du føler deg vel i det du har under alle klærne du nå tar på deg i høst, så føler du deg bare bedre. Noen ganger er det også sånn at du har lyst til å pynte deg litt ekstra for en spesiell person, og da er det jo litt gøy å kle seg i skikkelig lekkert undertøy. Lurer du på hva noen av Norges kjendismenn syns er mest sexy på damer? Sjekk ut denne saken! Men akkurat nå fokuserer vi på å finne noe VI liker, og mange av oss velger ofte sort undertøy. Det er elegant, sexy og det passer under det beste av klær. Derfor har vi funnet frem noe av det mest sexy undertøyet som befinner seg ute i nettbutikkene nå. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer