VIS MEG VESKA DI...: Omtaler du veska di bare som Birkin, eller går du rundt med en stoffveske fra MoMa? Det sier ganske mye om hvem du er.
VIS MEG VESKA DI...: Omtaler du veska di bare som Birkin, eller går du rundt med en stoffveske fra MoMa? Det sier ganske mye om hvem du er.
Vesker

Dette sier veska di om deg

Handlenett eller designerveske?

Ifølge Luxist.com er det nemlig ikke likegyldig hvilken type veske du bruker. I boken «How to Tell a Woman by Her Handbag», gir Kathy Eisman den fulle lista.

Skuldervesker i skinn

Du vil ha muligheten til å bære med deg det du trenger, og du vil helst ha hendene fri. En skulderveske signaliserer at du er praktisk, men likevel trendy. Du nekter å være en moteslave, men vil likevel se bra ut.

Handlenett

Går du rundt med en firkantet handlenett-veske i stoff med et ironisk slogan eller reklame for et museum? Dette signaliserer at du er lite selvhøytidelig. Du har sans for humor, og har ofte en kultivert smak du ikke nøler med å vise.

Clutchveske


Du er veldig trendbevisst. Og du er beinhard til å prioritere. I en clutchveske er det ikke plass til både hårspray, foundation og ekstra strømpebukse. Du har bare med deg et par små ting på fest, fordi du er trygg nok på deg selv til å vite hva du trenger og hva du helt fint klarer deg uten.

Designerveske

- Det er ikke en veske. Det er en Mulberry.

Tar du deg selv i å svare dette når du får komplimenter for veska di, betyr dette at du er et ekte luksusdyr. Du har en eksklusiv smak, og elsker å omgi deg med pene ting. Men du kan også være usikker, og bygger mye av selvtiliten din på hva andre synes om deg. Det er derfor viktig for deg å stikke deg litt fram og bli beundret av menneskene rundt deg.

Superstore vesker

Dette er veskenes svar på one size-klær. Du er praktisk anlagt, men samtidig litt lat. Du gidder ikke skifte veske for enhver anledning. I tillegg liker du å være forberedt på ulike værtyper og hendelser. Det er derfor du gjerne bærer med deg alt fra termos til matvarer og paraply i veska.

Vesker er statement

Vesker er ikke bare en praktisk innordning laget for oppbevaring av eiendeler. Det er også et viktig trendtilbehør. Ikke bare kan de redde hele antrekket, de kan også lede til akutt hjertebank.

I høst har Coco Duffel Bag kommet til Norge. Og norske jenter har stått i kø for å få den naglebesatte veska fra Alexander Wang.

Dropper prangende bling

Men også grønne, enkle vesker har entret trendbildet. De er så langt fra bling bling og Louis Vuitton du kan komme. Og de aller kuleste stjernene designer sin helt egen veske.

Sjekk ut veskene stjernene har designet og elsker her:Logo-vesker er ut

Også hos veskeprodusentene lages det også færre flashy vesker enn før.

På grunn av finanskrisen og det økte fokuset på vårt overforbruk er veskene som produseres langt mer klassiske og subtile. Hos designere som Miu Miu, Marc by Marc Jacobs og Chloè har det dessuten roet seg ned betraktelig.

Kristin Cavallari lufter sin Coco Duffel Bag i Beverly Hills. Foto: All Over Press
Kristin Cavallari lufter sin Coco Duffel Bag i Beverly Hills. Foto: All Over Press Vis mer
undefined
Til forsiden