Mat

Dette skal ikke skje

Men det er god mat for skadefryden.

Dette skal ikke skje
Publisert
Sist oppdatert
Du vet følelsen av å ha gledet seg til en fest og pyntet seg med ny kjole og lekker sminke? For så å for så å ankomme festen og oppdage at en venninne har helt make kjole?

Når uhellet er ute

Det er ikke alltid så greit å være kjendis heller. Også de risikerer at strømpene rakner og at selvbruningen går helt galt. Men i motsetning til oss vanlige dødelige er ikke hele verdens kjendispresse til stede for å skrive om det. Også Paris Hilton prøvde å bli lekkert brun, men som endte opp som gyselig oransje.

Se og lær

Så dersom du en vakker dag plutselig skulle bli en stor Hollywood-skuespiller, så håper vi at du er heldigere enn disse stjernene. Likevel vil vi be deg om å klikke her, for å være på den sikre siden. Det er ingenting som er så kjedelig som å lære av sine egne feil. I hvert fall når det blir dokumentert av pressen...

Dette skal ikke skje

Men finn likevel fram skadefryden og se hvor galt det faktisk kan gå:

Når stilen glipper

Noen ganger er ikke Hollywoods kvinner helt heldige med sminken.Andre stjerner får oss til å lure på hvorfor de ikke har sparket stylisten for lenge siden. Her kan du se hvorfor. Andre ganger er det Hollywoods herrer som burde vært stoppet før de forlot huset med pulesveis og rosa badehette. Og disse bildene kan tyde på at fett hår er en ny trend.Og av og til kan man bare lure på hva de egentlig har tenkt. Vi har svaret.

Dette skjer i stjernenes hode

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.