Celine

Dette skjørtet skal du satse på nå!

Ønsker du å gjenskape catwalk-lookene til Proenza Schouler, Givenchy og Céline? Da er det plisséskjørt du skal gå for!

Dette skjørtet skal du satse på nå!
Publisert
Sist oppdatert
Dette skjørtet skal du satse på nå!

DESIGNERTREND: Plisséskjørt var sterk representert i årets vår- og sommerkolleksjoner fra noen av verdens fremste designere. Foto: All Over. 

Match skjørtet med en kort topp eller gå for en college-genser for et balansert uttrykk mellom det fine skjørtet og en avslappet overdel. Kjør på med lave sandaler eller sneakers, og skap et perfekt hverdagsantrekk, samtidig som det ser ut som du har gått rett av catwalken til noen av verdens fremste motehus, som Givenchy, Dior, Calvin Klein og Christopher Kane. Til fest kan et plisséskjørt i knelengde kombineres med en lang blazer eller magetopp og høye hæler - gjerne et par som viser mye hud à la sommerkolleksjonene til Proenza Schouler og Céline.

Dette skjørtet skal du satse på nå!

SHOP STILEN: Mørkt maxiskjørt fra Bik Bok, kr 249. Flerfarget plisséskjørt fra FWSS, kr 2290. Svart og hvitt skjørt fra Christopher Kane via mytheresa.com, ca. kr 5300. Svart skjørt i ankellengde fra Filippa K, kr 1000. Flerfarget maxiskjørt fra By Malene Birger, kr  3599. Foto: Produsentene, Mytheresa.com.

Les også: Disse 12 shortsene vil vi bruke på fest!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer