Mote

Dette skulle du ikke se

Truseløse, snublende og uten evne til å posere. Mote er ikke alltid like glamorøst.

Dette skulle du ikke se
Publisert
Sist oppdatert
Trodde du modellene alltid har perfekte negler, er opplagte og vakre, og mestrer kunsten å ta seg godt ut foran kamera? Da må du tro om igjen.

Verken på catwalken eller backstage klarer modellene å opprettholde den fasjonable stilen hele tiden. Som alle andre hender det at de snubler og at kjolen sklir ned.

 • Les også: Slåsskamp på catwalken
 • Les også: Dette gikk ikke så bra
 • Les også: Slik er de nye super-modellene

  Ikke akkurat fotogen?


  Er du blant dem som plutselig blir til forveksling lik lillesøsteren til Frankenstein eller Dame Edna hver gang du får et kamera opp i ansiktet? Da kan du trøste deg med at til tross for at de bør ha fått lang skolering i å posere, hender det at de glemmer alt de kan, og stiller til fotografering med torskeblikk og nedovermunn.

  Her er bildene du ikke skulle se  For åpent kamera

  Selv om de er fotogene, sylslanke og ikledd spinndyre klær fra forhindrer det dem ikke i å på trynet innimellom som alle andre. Men for supermodellenes tilfelle blir hver minste snubling behørig dekket av verdens motefotografer.

  Her går det helt galt

  Dette kan du lære

  Men noen ganger går faktisk alt etter planen. Bli med backstage og lær proffe sminketips av stylistene. Lær proffenes sminketips.

 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer