Celine bokstavkjede:

Dette smykket var overalt på Instagram i 2018

Har du sett det før?

SMYKKE PÅ INSTAGRAM: Ja, store øredobber er populære, men absolutt ikke det vi så mest av i 2018. Foto: Scanpix
SMYKKE PÅ INSTAGRAM: Ja, store øredobber er populære, men absolutt ikke det vi så mest av i 2018. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Idet 2017 gikk mot slutten, ble det kjent at designer Phoebe Philo skulle forlate det franske motehuset Celine etter 10 år. Selv om flere Celine-fans tok dette tungt, var det ikke før den første kolleksjonen til den nye designeren deres Hedi Slimane ble vist at savnet virkelig ble stort.

Slimane, som tidligere har designet for Saint Laurent, presenterte en kolleksjon for Celine som så å si så identisk ut til noe han har vist før.

Etter visningen ble det opprettet en Instagramkonto ved navn «@oldceline». Kontoen hyller designet til Phoebo Philo. I tillegg ble det også rift om plaggene, tilbehøret og skoene fra Philos tid hos Celine.

<<Winter 2017>>

Et innlegg delt av OLD CÉLINE (@oldceline)

Det er kanskje grunnen til at vi har sett at ekstremt mange har skaffet seg et lite minne i form av et smykke fra Philos tid i Celine.

På Instagram i 2018 krydde det nemlig av moteprofiler som hadde skaffet seg kjedet i gull med en ganske så stor bokstav på. Den største varianten - og den vi har sett mest av - koster over 2500 kroner.

Men det finnes selvfølgelig varianter som ikke koster like mye! For det å ha forbokstaven din eller noen andres som et kjede er jo ikke nytt. Du finner noen alternativer over! Nedover i saken kan du også se et hav av bilder vi har funnet av Celine-smykket på Instagram som understreker at dette må være blant årets mest populære smykker!

LES OGSÅ: Spenner, klyper, bøyler og bånd til håret - sjekk ut noen av årets største trender her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer