Sminkefjerning

Dette supersmarte trikset fjerner sminken på 1-2-3

Vi elsker når vi kan bruke produkter vi allerede har til noe helt annet!

Foto: Shutterstock / Vladimir Gjorgiev
Foto: Shutterstock / Vladimir Gjorgiev Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange av oss tar på maskara hver eneste dag. Og nesten hver eneste dag bommer vi litt, og vi blir sittende igjen med en svart flekk både her og der. Det er mange måter vi kan fjerne dette på, og de fleste tyr til litt vann, men det som kan skje er alt mye av sminken du allerede har lagt på huden, også forsvinner. Da vi møtte Daniel Chavez, som er makeupartist for sminkemerket Youngbloods, skjedde nettopp dette da han la sminke på vår modell. Da tok han frem primeren han hadde brukt før han la sminken, dyttet litt på maskaraflekken, og plutselig var den borte!

Øverst i saken kan du se en video hvor Daniel viser deg alt steg for steg! Klippet er på engelsk, men du kan finne alle tipsene under. For flere videoer, sjekk ut YouTube-kanalen vår HER.

Slik gjør du

1. Chavez mener primeren er det beste du kan bruke når det kommer til slike sminkefeil. Ta bittelitt primer på en q-tips og fjern flekken!
2. Dersom du allerede har lagt foundation eller øyenskygge, gå over med børstene du har brukt for å jevne ut.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer