Vår

Dette tenkte de egentlig

- Hva, ser jeg full ut? Takket våre overnaturlige evner kan vi se rett inn i stjernenes hjerner.

Dette tenkte de egentlig
Publisert
Sist oppdatert
Det er neimen ikke enkelt å kle seg, uansett hvor rik du måtte være. Likevel sliter vi med å være forståelsefulle når kjendisene dukker opp slik som eksempelvis dette.

Gravende journalistarbeid

Hvordan får de til å bomme så kraftig? Det er det store spørsmålet. Heldivis har vi i KK.no har gått til bunns i dette for å prøve å forstå hva stjernene egentlig tenker. Ved hjelp av vår klarsynthet gir vi deg vår tolkning nederst i saken.

Vi kan konkludere med at det har vært særdeles spennende å sette oss inn i hodet til stjerner som Pamela Anderson og Victoria Beckham. Konklusjonen er sjokkerende- for hvem skulle tro at de hadde så mye til felles?

Sjekk likheten

Hemmeligheten er at de gir aldri opp. Uansett hvor vonde skoene til Victoria Beckham er, så skal hun gå med dem! Selv om det betyr at hun må halte seg bort på den røde løper. Denne optimismen deler Pamela Anderson, som nekter å godta at Uggs og truselooken ikke funker.

Det er bare å legge seg flat!

Slik lever de, egentligSå dersom du en vakker dag plutselig skulle bli en stor Hollywood-skuespiller, så håper vi at du har lært. Likevel vil vi be det om å klikke her, for å være på den sikre siden.

Det er ingenting som er så kjedelig som å lære av sine egne feil! I hvert fall når det blir dokumentert av pressen...

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer