Hårtrender 2021:

Dette trender i frisørsalongene om dagen

Dette er håret vi vil ha i 2021: - Bærer preg av Covid.

HÅRTRENDER: Dette trender hos frisøren nå. Foto: NTB
HÅRTRENDER: Dette trender hos frisøren nå. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Er det noe som ofte forandrer seg, er det hvilke hårfrisyrer som trender. Det er interessant å se på hvilke frisyrer som fortsatt er aktuelle år etter år. Hvert år ser vi tydelig noen frisyrer som skiller seg ut, enten det er bob, pannelugg eller en spesiell farge.

Etter ett år med pandemi og stengte frisørsalonger, har savnet etter en fresh og trendy frisyre vært der for mange av oss. Nå er det heldigvis uproblematisk å dra til frisøren igjen - og med samfunnet i full gjenåpning, er det mange som vil prøve en nye frisyre eller farge på håret.

Naturlig tekstur i fokus

Frisør Irina Andersen hos Inch, forteller at koronapandemien har fått konsekvenser for håret vårt på flere måter enn mangel på frisørbesøk. Nå er det helt klart at flere vil at håret skal være mer naturlig.

- Jeg føler trendene i 2021 bærer preg av Covid på mange måter. Når ting var stengt, fikk ikke folk dratt til frisøren like ofte som før, dermed har alt fått en mer naturlig vri. Fargen og teksturen man har naturlig er mer satt pris på enn før, sier hun til KK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer