FESTIVALVESKA: Den bør ha plass til alt du trenger og være behagelig. Mon tro hva Dita Von Teese har i sin lille veske. Foto: All Over Press
FESTIVALVESKA: Den bør ha plass til alt du trenger og være behagelig. Mon tro hva Dita Von Teese har i sin lille veske. Foto: All Over Press Vis mer

Festival

Dette trenger du i festivalveska

Festivalsommeren er godt i gang. Her er alt du trenger for å pakke riktig.

Publisert
Festivaler hører sommeren til, og enten du er av typen som bader i gjørme på Roskilde eller sjekker inn på hotell i forbindelse med Øya, er det en del ting du bør tenke på.

Perfekt antrekk

Selvsagt må antrekket være på stell. Det skal være den perfekte blandingen av trendy og praktisk, med ditt personlige preg.

Gummistøvler eller cowboystøvler, sommerkjole eller korte shorts og regnjakke er en festivalklassiker. Det samme er smale jeans, Converse eller andre tøysko, og en kul T-skjorte. Og glem ikke hatt og solbriller!

LES OGSÅ: Lommene på shortsen skal synes

Hvert år melder likevel spørsmålet seg: Hvilken veske skal du ta?

Perfekt veske

Den må være stor nok, men ikke for stor. Kul nok, men kanskje ikke den aller kuleste, fineste og dyreste designveska di bør bli med i et gjørmehull. Den må være god å bære og ikke for tung.

Dita Von Teese har neppe plass til sammenbrettbare gummistøvler og regnjakke i sin lille festivalveske, men jøss, så snasen den er.

Likevel er det mest praktisk å velge en mellomstor veske du kan ha på kryss over skuldrene. Det er mest behagelig å bære på en hel dag, pluss at den rommer alt du trenger.


Dette bør du ha i festivalveska:

Og uansett hvor smart ideen kan ha virket, tviler vi litt på at GoGirl, trakten som gjør at du kan tisse som en mann, blir sommerens største festivalhit.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer