Fuskepels

Dette trenger du i høst

7 av sesongens nøkkelplagg - som vil gjøre høstgarderoben komplett.

HØSTGARDEROBEN: Slengbuksen, jumpsuiten og ponchoen er blant høstens viktigste nøkkelplagg. Foto: All Over
HØSTGARDEROBEN: Slengbuksen, jumpsuiten og ponchoen er blant høstens viktigste nøkkelplagg. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Noen garderobe-«must haves» er en selvfølge.

Som en bikerjakke i god skinnkvalitet, basic T-skjorter i svart, hvitt og grått eller jeans som sitter som et skudd – både boyfriendvarianten og lekre skinnyjeans.

Noen andre nødvendigheter som ikke er like åpenlyse og tidløse, er trendene som kommer og går med sesongene. 

Vi har derfor samlet en liste med høstens heteste plagg slik at du kan være oppdatert også denne høsten.  

LES OGSÅ: 17 motetriks som gjør hverdagen lettere

Fuskepels

Du trenger ikke ha en glamorøs og vampete stil for å bruke fuskepelsen. Kombiner den med slitte jeans eller skinnbukser og sneakers for en mer rocka og avslappet stil.

Og det er jo ingenting feil med den glamorøse stilen heller. Bruk fuskepelsen over kjolen med røde lepper og lårhøye støvletter til festsesongen. 

FUSKEPELS: Nå kan fuskepelsen være i alle farger og fasonger. Velg en farget variant, som er populært i gatemotebildet eller en mer diskré og naturlig farget som denne fra Zara, kr 999.  Foto: All Over, Produsentene.
FUSKEPELS: Nå kan fuskepelsen være i alle farger og fasonger. Velg en farget variant, som er populært i gatemotebildet eller en mer diskré og naturlig farget som denne fra Zara, kr 999. Foto: All Over, Produsentene. Vis mer

Chunky strikkegenser 

Klassikeren som kommer tilbake hver eneste høstsesong, og som blir kraftigere og grovere I strikken for hvert år som går. 

CHUNKY STRIKKEGENSER: Gensere som dette vil vi bare bo i! Strikkegenser fra Mango, kr 349.  Foto: All Over, Produsentene.
CHUNKY STRIKKEGENSER: Gensere som dette vil vi bare bo i! Strikkegenser fra Mango, kr 349. Foto: All Over, Produsentene. Vis mer

Høyhalser

I høst skal genseren ha hals. og alle varianter er like kule. Vi snakker polo, høy, lav, stram, løs - så lenge genseren har hals, er den innafor.

Det har aldri vært mer trendy å dekke seg til og pakke seg inn fra hals til tå. 

HØYHALSEREN: Genseren skal ha hals denne sesongen! Som denne fra Acne, ca. kr 2755 via net-a-porter.  Foto: All Over, Net-a-porter.com
HØYHALSEREN: Genseren skal ha hals denne sesongen! Som denne fra Acne, ca. kr 2755 via net-a-porter. Foto: All Over, Net-a-porter.com Vis mer

Jumpsuit

Det perfekte plagget som kan dresses ned med sneakers og en oversized frakk og opp med pumps og blazer. 

Jumpsuiten er tilbake for fullt, og er et must denne sesongen. 

JUMPSUITEN: Plaggen som er et helt antrekk i seg selv! Det er aldri så lett å kle seg i et stilrent antrekk som men jumpsuiter som denne fra H&M, kr 499.  Foto: All Over, Produsentene.
JUMPSUITEN: Plaggen som er et helt antrekk i seg selv! Det er aldri så lett å kle seg i et stilrent antrekk som men jumpsuiter som denne fra H&M, kr 499. Foto: All Over, Produsentene. Vis mer

Poncho 

70-tallstrenden som er tilbake for fullt denne sesongen, og begynte å vise seg i gatemote-bildet allerede i vår. Ponchoen er definitiv noe av det heteste du kan kle deg i i høst.

PONCHO: Sesongens mest trendy plagg vekker 70-tallsnostalgien i oss. Kle deg i ponchoen denne høsten!  Foto: All Over, Produsentene.
PONCHO: Sesongens mest trendy plagg vekker 70-tallsnostalgien i oss. Kle deg i ponchoen denne høsten! Foto: All Over, Produsentene. Vis mer

Lårhøye støvletter

Dette er muligens høstens mest sexy trend, og vi er glade for at kjolen kan kombineres med støvletter som strekker seg oppover lårene fremfor små pumps den kommende festsesongen. 

KNEHØYE STØVLETTE: Dette er årest mest sexy skotrend. Kopier moteikonet Miroslava Dumas look med støvletter fra H&M, kr 499.  Foto: All Over, Produsentene.
KNEHØYE STØVLETTE: Dette er årest mest sexy skotrend. Kopier moteikonet Miroslava Dumas look med støvletter fra H&M, kr 499. Foto: All Over, Produsentene. Vis mer

Slengbukser 

Til våren kommer 70-tallet for fullt, og mange har allerede begynt å ta trenden på forskudd ved å finne frem slengbuksene. Vær frempå trenden du også! 

SLENGBUKSENE: Ta vårens 70-tallstrender på forskudd og bruk slengbuksene i høst! Foto: All Over, Net-a-porter.com
SLENGBUKSENE: Ta vårens 70-tallstrender på forskudd og bruk slengbuksene i høst! Foto: All Over, Net-a-porter.com Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer