Vår

Dette trenger du i vårgarderoben

De 8 nøkkelplaggene for den nye sesongen!

VÅRGARDEROBEN: Vi har laget den nye sesongens handleliste for deg!  Foto: All Over, Produsentene, Net-a-porter.com
VÅRGARDEROBEN: Vi har laget den nye sesongens handleliste for deg! Foto: All Over, Produsentene, Net-a-porter.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Vi har laget handlelisten for den ultimate vårgarderoben, og nøkkelordene for sesongen er 70-tallet, lekent, sexy og chict. 

LES OGSÅ: Dette blir de viktigste trendene i 2015

Frynser

Frynsene hører våren og sommeren til - og spesielt i år siden 70-tallet regjerer motebildet. Frynser kommer i alle former og varianter denne våren, både på jakker, bukser, skjørt og topper, men også i tilbehør som vesker sko og belter.

Slengbukser

Nå skal buksene ha sleng - jo videre sleng, jo bedre er det. Tenk 70-tallet og vær på jakt etter jeans og bukser, både ettersittende og løse, med vid sleng i buksebena. Det viktigste å huske når man kjøper bukser med sleng, er at de må være lange nok - det har også en forlengende effekt på bena. 

Tørkle

Dette er vårens kanskje mest anvendelige tilbehør. Et lite tørkle som kan knytes rundt halsen på forskjellige måter, brukes rundt hodet, rundt hestehalen, henge fra buksen eller vesken. Et lite element som kan brukes på uendelig mange måter og gjør antrekket ekstra interessant i vår. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer