Vår

Dette trenger du i vårgarderoben

Vi har funnet sesongens nøkkelplagg som vil gjøre vårgarderoben din komplett. Få stiltipsene og shop vårens must haves her!

Dette trenger du i vårgarderoben
Publisert
Sist oppdatert
Dette trenger du i vårgarderoben

VÅRGARDEROBEN: Jeans fra Cubus, kr 399. Skinnjakke fra Mango, kr 1699. Topp fra H&M, kr 129. Trenchcoat fra H&M, kr 299. Blomstermønstret shorts fra Stella McCartney via mytheresa.com, ca, kr 4 150.

De perfekte jeansene. Jeans i en lys vask, med slitasje-detaljer på knærne er et must have i enhver jentes vårgarderobe, og kan styles opp og ned både til hverdags og fest.

Den biker-inspirerte skinnjakken er et vårtegn for oss i Norge. Når vi endelig kan la parkasen, boblejakken og vinterkåpene henge igjen hjemme, og vi kan bruke en nett, liten skinnjakke, som også er en udødelig garderobeklassiker, da er det vår!

Små, nette topper med undertøysinspirerte detaljer er hett denne våren, og fortsetter som en sterk trend gjennom både sommeren og høsten.

Plagg med blomstermønster har vært mye å se på catwalkene for denne sesongen. Blant annet Stella McCartney og Mulberry har kastet seg på den blomstrete trenden, og det synes vi du også skal gjøre denne våren.

En klassisk trenchcoat er en evig vinner, og når temperaturen stiger, kan du bytte ut vinterkåpen med en trenchcoat i en lysere beigefarge og lettere stoff.

Les også: Kle deg i blomstermønster

Dette trenger du i vårgarderoben

DETALJENE: Beige mules fra Masion Martin Margiela via net-a-porter.com, ca. kr 5 255. Sandaler fra Birkenstock via asos.com, ca, kr 435. Solbriller med farget glass fra Ray-Ban via mytheresa.com, ca. kr 1 245. Perlearmbånd fra Zara, kr 129. Sneakers fra Adidas - Stan Smith, ca. kr 999.

Mule-skoene har kommet tilbake i motebildet, og er noe av det heteste du kan ha på deg på sesongens fester.

De klassiske sandalene hadde sitt comeback i fjor, og er fortsatt veldig hett denne sesongen. Både med og uten sokker inni! Både eksklusive motehus og budsjettvennlige kleskjeder har kommet med varianter av de klassiske sandalene.

Solbriller med farget glass setter prikken over i-en og gir antrekket ditt det lille ekstra. Solbrillesesongen er endelig her, og denne våren skal solbrillene ha farget glass.

Perler er den heteste trenden på smykkefronten akkurat nå, og her er det rom for å være kreativ! Bruk store og små perler om hverandre, både på smykker, vesker og annet tilbehør.

Hvite sneakers er det ultimate tilbehøret til et avslappet hverdagsantrekk. Style de med jeans, skinnbukser, shorts eller skjørt denne våren!

Les også: Dette er sesongens heteste skotrender

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer