Festival

Dette trenger du på festival!

Festivalsesongen er godt i gang, og vi har skrevet årets pakkeliste for deg!

Dette trenger du på festival!
Publisert
Sist oppdatert
Dette trenger du på festival!

FESTIVALPLAGGENE: Bikini fra Missoni Mare via mytheresa.com, ca. kr 2190. Denimshorts fra H&M, kr 249. Kjole fra Zara, kr 129. Parkas fra H&M, kr 349. Foto: Produsentene, Mytheresa.com.

Denimshorts er en evig klassiker og skal ha fast plass i bagen når du drar på festival. Den passer til alt, tåler bruk i vær og vind og ser alltid kul ut. Kombiner den enten med en basic T-skjorte, en tanktopp eller bruk den bare med bikinien. En mønstret bikini hører hjemme på festival, og brukes ofte som undertøy under T-skjorten og shortsen. Velg en mer rocka eller bohem-inspirert variant av sommerkjolen og la den bli med på festival. Style den med boots og hatt for den perfekte festival-looken! Vær forberedt på kjølige kvelder og en aldri så liten sommerskur. En parkas er et must på festival!

Les også: Sjekk stjernens Coachella-stil

Dette trenger du på festival!

TILBEHØRET: Veske fra Alexander Wang via net-a-porter.com, ca. kr 6900. Solbriller fra ZeroUV, ca. kr 70. Ankelskoletter fra KG by Kurt Geiger, ca. kr 1660. Gummistøvler fra Bottega Veneta via mytheresa.com, ca. kr 2445. Hatt fra H&M, kr 149. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com, Mytheresa.com. 

Riktig veske er alfa og omega når du er på festival. Velg en skinnveske som tåler bruk, har glidelås og kan brukes på tvers av kroppen. Solbriller blir borte, faller av og blir ødelagte. Velg derfor et par som du ikke er redd for å miste når du skal på festival. Heldigvis finnes det mange fine design-etterligninger til en brøkdel av designprisen. Et par flate, robuste sko er et must. Svarte ankelboots passer perfekt til både denimshortsen og sommerkjolen. Cut out-detaljer og frynser er hett på festival, og det finnes mange sko med slike detaljer.  Gummistøvler er fast inventar i festival-bagen, og dette er noe de store motehusene har skjønt. Gå for gummistøvler fra din favorittdesigner og bli festivalens fineste! En hatt beskytter deg fra solen, redder en dårlig hårdag og passer perfekt inn i festivalmoten.

Les også: Dette er sommeren må ha-tilbehør

Dette trenger du på festival!

I TOALETTMAPPEN: Tørrsjampo fra Batiste, kr 79. Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden via net-a-porter.com, ca. kr xx. BB Cream fra Garnier, kr 109. Natural Suncreen 30 SPF  i pudderform fra bareMinerals, kr 199. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

Det er ingen hemmelighet at man ikke alltid er på sitt fresheste på festival. Men det er helt greit, for det er ingen andre som er det heller. Likevel finnes det små, enkle knep for å bli hakket freshere etter dager med musikk, festing og dansing på festivalområdet. En tørrsjampo er en reddende engel som fresher opp fett hår, gir volum, og ikke minst en frisk duft til håret. Kjøp en stor flaske, du kommer til å måtte dele. En generell beskyttende og pleiende krem kan brukes på det meste og er praktisk når du ikke har med deg hele hudpleieserien din. Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden er en folkefavoritt og kan brukes på lepper, hender og sprukket hud generelt. For litt ekstra glød kan du klappe litt av kremen på toppen av kinnben og rett under øyenbrynet. En BB Cream gir fukt, glød, har solfaktor og skjuler urenheter med en lett dekk - et alt i ett produkt som er som skapt for festivallivet. Solfaktor er utrolig viktig når du tilbringer dagene ute. Unngå kliss og søl ved å velge en solfaktor i pudderform. Denne kan påføres over sminken gjennom hele dagen, er enkel å bruke uten søl og gir beskyttelse mot solen med SPF 30.

Les også: 10 billige skjønnhetskupp - som funker!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer