Treningsklær

Dette treningstøyet er perfekt å bruke ute i det kalde været

Kanskje det kan være med på å gi litt ny giv også?

TRENE UTENDØRS: Vinteren er en fantastisk tid å trene ute på! Nederst i saken finner du klærne som passer perfekt til utetreningen. Foto: Shutterstock / Antonio Guillem
TRENE UTENDØRS: Vinteren er en fantastisk tid å trene ute på! Nederst i saken finner du klærne som passer perfekt til utetreningen. Foto: Shutterstock / Antonio Guillem Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har seg sånn at det er ekstremt mange av oss som kan regnes som støttemedlemmer til det lokale treningssenteret. Vi har medlemskapet, men vi bruker det ikke nok! En grunn til at mange velger å holde seg til treningssenteret, er muligens på grunn av den varme temperaturen. Men er det noe som slår den friske, deilige lufta på vinteren? Treningsmulighetene er også mange der ute, men da er det viktig at man har det riktige treningstøyet.

Kanskje du skal bare jogge deg en liten tur, spille litt fotball på kunstgresset, eller gå på ski, uansett er det alfa omega å ha på seg varmt undertøy. Selv om du skal bevege deg, så er det ikke en selvfølge at du kommer til å bli varm og holde deg varm. Nei, man skal ikke kle på seg hundre lag med klær heller, men det er utrolig hva et ullsett kan gjøre. Du finner også treningstightser som egner seg til nettopp det å trene ute! 

Du skal ikke se bort ifra at det faktisk er klærne du bruker som kan være med på å gi deg ny treningsgiv. Kanskje neste års nyttårsforsett skal være å trene mer utendørs? I tillegg til å selvfølgelig var bra for den fysiske helsen din, kan det nemlig også være svært bra for psyken!

LES OGSÅ: Slik kan du trene styrke ute

LES OGSÅ: Den beste løpetreningen du kan gjøre

Og så må vi selvfølgelig ikke glemme at vi beveger oss inn mot tiden hvor vi kan finne frem slalomskiene og snowboardet! I kollasjen under finner du treningsklær som fint kan brukes både i skibakken og på flata. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer