Bli ny

Dette trikset ga Elises hår masse volum!

Elise ønsket seg påfyll og en ny, klassisk stil.

BLI NY: Slik så Elise ut før hun ble ny med KK! FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Elise ut før hun ble ny med KK! FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Elise Paulsen

Alder: 35 år
Høyde: 180 cm
Størrelse: M/L
Hjemsted: Oslo
Sivilstatus: Gift
Yrke: Spesialpedagog

- Jeg er snill, humoristisk, reflektert og sensitiv, med en tendens til å bekymre meg litt for mye. Jeg har vært gjennom en del krevende år med mye sykdom. Nå er jeg på bedringens vei, og ønsker å gjøre noe for å få et løft – både psykisk og fysisk.

- Har aldri hatt tålmodighet til å lære meg hva jeg kler, og ender som regel opp med de samme plaggene. Det hadde derfor vært kjempefint å få hjelp av noen som har greie på det! Ønsker meg en klassisk og sporty stil som ikke blir for pyntet. Jeg foretrekker stil, sminke og hår så naturlig som mulig. Mannen min oppmuntrer meg til å bruke mer farge, men jeg havner som regel i komfortsonen med svart, hvitt og grått. Jeg synes Meghan Markle og Jessica Biel har en klassisk, fin stil. Må også trekke fram min mor, hun er alltid flott. Og niesen min.

- I jobben min er jeg i fysisk aktivitet med barn, og da er det viktig at jeg har på meg klær som jeg kan bevege meg i. Samtidig er det en del møter der det er greit å kle seg mer opp. Prøver å ikke være for kritisk til eget utseende. Etter mye sykdom setter jeg pris på det som fungerer, og jeg er fornøyd med smilet mitt. Naturlig har jeg den berømte «kommunegrå» hårfargen, men har lyse striper. Jeg har mange år bak meg med selvklipp og hjemmefarging, men har lovet frisøren å slutte og heller overlate det til de proffe.

ELISE HAR PÅ SEG: Bluse (kr 800) og bukse (kr 1400, begge fra By Magmalou) og høyhælte sandaler (kr 800, Zara). FOTO: Astrid Waller
ELISE HAR PÅ SEG: Bluse (kr 800) og bukse (kr 1400, begge fra By Magmalou) og høyhælte sandaler (kr 800, Zara). FOTO: Astrid Waller Vis mer

STILTIPS!

- Elise ville ha tips til hvilke farger og snitt som kler henne. Hun er 180 cm høy, og sliter som regel med å finne plagg som passer. Hun er en sporty dame som har en flott, veltrent kropp. Vi gikk for en feminin stil som ikke blir for søt, noe som kler henne veldig godt. Dressbukser skaper det klassiske uttrykket hun er ute etter, og kan kombineres med alt fra yndige bluser til kule T-skjorter, sier Afaf Ali som er stylist.

ELISE HAR PÅ SEG: T-skjorte (kr 190), bukse (kr 300), øredobber (kr 200), veske (kr 130) og høye hæler (kr 800, alt fra Zara). FOTO: Astrid Waller
ELISE HAR PÅ SEG: T-skjorte (kr 190), bukse (kr 300), øredobber (kr 200), veske (kr 130) og høye hæler (kr 800, alt fra Zara). FOTO: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS!

- Elise ønsket seg en frisyre med mer volum og fylde som er enkel å style. Vi klipte bort de slitte tuppene for å gjøre håret friskt og sunt. Så klipte vi opp for å skape volum. Når det kommer til farge, valgte vi en mørk bunnfarge, som også ble lagt i underhåret. Dette skaper en fin ramme til ansiktet hennes. I overhåret la vi striper på frihånd, før vi gikk over med en glossing som gir masse glans. Håret ble fønet med volumgivende mousse for å skape hold. Så brukte vi en krølltang og krøllet store partier for et fint fall, sier Senya Keränen, som er frisør hos Nikita.

SMINKETIPS!

- Elise har vakker hud og et nydelig smil. Vi la en lett BB-krem for å jevne ut, og concealer under øynene. Velg en nyanse som er hakket lysere enn resten av ansiktet for å viske ut mørke ringer. Solpudder påførte vi rundt hårfestet i pannen, under kinnbeinet og kjevebeinet. For å få tilbake farge og glød la vi rouge i kinnene, og deretter en champagnefarget highlighter. På øynene gikk vi for en skimmerskygge på øyelokket, og en matt skygge i globalen og under øynene for en lett smokey-effekt. Maskara la vi kun på de øvre vippene for å løfte øynene, sier Rikke Holtlien, som er makeupartist hos Nikita.

Slik gjør du sminken:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer