Khloe Kardashian

Dette trikset holder Khloé Kardashian ung

32-åringen har endelig avslørt «anti-age»-hemmeligheten sin!

KHLOES GLØD: Det er spesielt et triks Khloe Kardashian (32) tyr til hver eneste kveld for å holde huden ung - og det er verken dyrt eller tidskrevende. Foto: Xposure
KHLOES GLØD: Det er spesielt et triks Khloe Kardashian (32) tyr til hver eneste kveld for å holde huden ung - og det er verken dyrt eller tidskrevende. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det hadde vært en løgn å si at ikke de fleste kvinner drømmer om å ha ungdommelig hud livet ut. Likevel er det fakta at det er store forskjeller blant oss (sjekk bare ut denne 49-åringen!), og som oftest kan du takke - eller ikke takke - familien for om og hvor lenge huden din holder seg ung og elastisk. For ja, til syvende og sist er det i hovedsak genene som avgjør hvor fort du aldrer, MEN heldigvis har vi kommer så langt i dag at det faktisk finnes metoder, både naturlige og ikke fult så naturlige, som kan sakte aldringsprosessen - litt i det minste! Har du for eksempel prøvd den naturlige «anti-age»-metoden faceyoga?

De fleste forbinder dessverre «anti-aging» med operasjoner og svindyre kremer, men ofte er det faktisk det stikk motsatte som gir best effekt - skal vi tro de som sier det ut i fra deres utseende. Nå avslører nemlig Khloé Kardashian (32) hemmeligheten bak hvordan hun ivaretar sitt ungdommelige ytre og motvirker tidlig aldring, og tro det eller ei, tipsene er laaangt fra luksuriøse! Khloés skjønnhetsrutine er overraskende enkel og ikke minst snill mot lommeboken:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer