KHLOES GLØD: Det er spesielt et triks Khloe Kardashian (32) tyr til hver eneste kveld for å holde huden ung - og det er verken dyrt eller tidskrevende. Foto: Xposure
KHLOES GLØD: Det er spesielt et triks Khloe Kardashian (32) tyr til hver eneste kveld for å holde huden ung - og det er verken dyrt eller tidskrevende. Foto: Xposure Vis mer

Khloe Kardashian

Dette trikset holder Khloé Kardashian ung

32-åringen har endelig avslørt «anti-age»-hemmeligheten sin!

Det hadde vært en løgn å si at ikke de fleste kvinner drømmer om å ha ungdommelig hud livet ut. Likevel er det fakta at det er store forskjeller blant oss (sjekk bare ut denne 49-åringen!), og som oftest kan du takke - eller ikke takke - familien for om og hvor lenge huden din holder seg ung og elastisk. For ja, til syvende og sist er det i hovedsak genene som avgjør hvor fort du aldrer, MEN heldigvis har vi kommer så langt i dag at det faktisk finnes metoder, både naturlige og ikke fult så naturlige, som kan sakte aldringsprosessen - litt i det minste! Har du for eksempel prøvd den naturlige «anti-age»-metoden faceyoga?

De fleste forbinder dessverre «anti-aging» med operasjoner og svindyre kremer, men ofte er det faktisk det stikk motsatte som gir best effekt - skal vi tro de som sier det ut i fra deres utseende. Nå avslører nemlig Khloé Kardashian (32) hemmeligheten bak hvordan hun ivaretar sitt ungdommelige ytre og motvirker tidlig aldring, og tro det eller ei, tipsene er laaangt fra luksuriøse! Khloés skjønnhetsrutine er overraskende enkel og ikke minst snill mot lommeboken:

- Jeg dekker ansiktet mitt i olje hver kveld, delte reality-stjernen på sin app «Khloé» for en stund siden. 

LES OGSÅ: Kremene du ikke bør begynne med for tidlig 

I samme post forklarte 32-åringen at det ikke er snakk om dyre merke-oljer, men helt vanlige Bio-oljer og vitamin E, som man for tak i superbillig på de fleste apoteker eller helsekostbutikker. 

- Også bruker jeg bare Aquaphor på øynene, som man også får tak i på apoteket. 

Aquaphor er et produkt som skal få fart på groprosessen i kutt og sår og som skal hjelpe mot uttørket hud.  

Hrush x Justine

Et bilde publisert av Khloé (@khloekardashian)

Tar ekstra vare på hendene sine

Videre fortalte 32-åringen at «anti-aging» for henne først og fremst handler om hydrering, og ikke dyre kremer, behandlinger og operasjoner. 

- Å drikke mye vann er et must. Jeg bruker også solkrem hver dag, spesielt på hendene mine, skal Khloé ha uttalt ifølge DailyMail.

- Hendene er alltid ute i solen, så de aldrer mest. Jeg har alltid en ekstra solkrem i alle bilene mine i tilfelle jeg skulle glemme å smøre dem. Når solen treffer hendene mine mens jeg kjører, det minner det meg om å smøre litt ekstra på.

Det er ikke noe nytt at solen er en av de mest skadelige faktorene når det kommer til aldring av huden. Så å ta ekstra godt vare på de tynne områdene på kroppen slik Khloé gjør; spesielt ansikt, bryst og hender, er noe av det viktigste du gjør dersom du vil sakke aldringsprosessen. 

LES OGSÅ: Bønnekarse kan holde huden ung

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: