Virale moteøyeblikk

Dette var årets mest virale moteøyeblikk

Nakenkjoler, comebacks og elleville stunt.

VIRALE MOTEØYEBLIKK: En motevisning litt utenom det vanlige fikk disse bildene til å spre seg i rekordfart på sosiale medier. FOTO: NTB.
VIRALE MOTEØYEBLIKK: En motevisning litt utenom det vanlige fikk disse bildene til å spre seg i rekordfart på sosiale medier. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Det kan virke som om kampen om oppmerksomheten har hardnet. Motemerkene slåss nærmest om å overgå hverandre, og det hele måles i visninger, likerklikk og delinger på sosiale medier.

Og målet? Det er selvsagt å gå viralt.

Da gjelder det å overraske, imponere og også sjokkere. For vi har jo allerede sett det meste, og det skal mer til enn noensinne å fange, for ikke å snakke om å holde på oppmerksomhet til en hel verden.

Likevel er det noen som greier det.

Her er moteøyeblikkene som gikk viralt i året som er gått:

Paris Hilton for Versace

Mange fikk nok nyvunnen respekt for festjente og hotellarving Paris Hilton etter å ha sett dokumentarfilmen This is Paris.

Ganske så hjerteskjærende, egentlig.

Hun ble uansett tatt svært godt i mot da hun lukket Versace-visningen under høstens moteuke i Milano i ført en av 90-tallets fremste klesplagg; den kort-korte paljettkjolen. Rosa, så klart. Som tatt ut av tv-serien The Simple Life der Hilton spilte sammen med venninnen Nicole Richie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.