TRENDER FOR 2016: Vi har samlet sammen trendene som har dominert motebildet i 2016. Du finner dem nederst i saken! Foto: Scanpix
TRENDER FOR 2016: Vi har samlet sammen trendene som har dominert motebildet i 2016. Du finner dem nederst i saken! Foto: Scanpix Vis mer

Trender

Dette var de største trendene i 2016

Boblejakken, fløyel, lårhøye støvletter, og veskene fra Loewe og Gucci er bare noen av dem.

Mye har skjedd på motefronten i 2016. Som alltid har det vært et hav av trender som har oppstått, eller kommet tilbake, gjennom året som har gått, men det har også skjedd mye annet spennende. Visste du for eksempel at hele seks designere har forlatt noen av verdens største motehus i løpet av ett år? En ganske så uvanlig hendelse. Vi ble også mildt sagt sjokkerte da nyheten om at norske Peter Dundas skulle forlate italienske Roberto Cavalli etter bare 18 måneder som designer.

I tillegg har vært vitne til noen ganske så fantastiske rød løper-øyeblikk, og noen ganske så forferdelige. Bare sjekk ut disse hysteriske antrekkene fra årets Grammy Awards. Vi kan ikke tro annet enn at disse antrekkene bare er et rop etter oppmerksomhet! Men så har du de prisutdelingene hvor absolutt ALLE stjernene ser helt fantastiske ut på den røde løperen. Under årets BAFTA Awards imponerte virkelig alle - sjekk ut disse superlekre kjolene!

LES OGSÅ: Slik klipper du jeansen til å bli årets it-bukse

Årets trender

Men nå var det vel først og fremst trender vi skulle snakke om. For det er kanskje ikke på den røde løperen trender kommer mest frem. Nei, det er heller under moteukene, og ute på gaten at vi ser hvilke sko, vesker, smykker, stylingmuligheter, farger og print som kommer til å dominere årets motebilde. Og vi har samlet opp de største:

Fargene rosa og rødt, boblejakken (sjekk ut disse shoppingtipsene), lakkplagg, bomberjakken, bloafers og loafers, choker-smykket, oppklipte jeans, veskene fra Loewe og Gucci, lårhøye støvletter, fløyel, hettegenseren (les intervju med moteekspert Celine Aagaard her), og kombinasjonen av kjole over t-skjorte, er det vi har valgt ut som årets største trender.

LES OGSÅ: 17 antrekk som gjør at du vil skaffe deg bomberjakken snarest

TREND 2016: Rosa Foto: Scanpix
TREND 2016: Boblejakken Foto: Scanpix
TREND 2016: Bomberjakke Foto: Rex Features
TREND 2016: Lakk Foto: Rex Features
TREND 2016: Rødt Foto: Abaca
TREND 2016: Bloafers Foto: Scanpix
TREND 2016: Choker Foto: Splash News
TREND 2016: Oppklipte jeans Foto: Rex Features
TREND 2016: Vesker fra Loewe og Gucci Foto: Abaca
TREND 2016: Lårhøye støvletter Foto: wenn.com
TREND 2016: Kjole over topp Foto: Splash News
TREND 2016: Fløyel Foto: Splash News
TREND 2016: Hettegenser Foto: Scanpix

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: