Trender

Dette var de største trendene i 2016

Boblejakken, fløyel, lårhøye støvletter, og veskene fra Loewe og Gucci er bare noen av dem.

TRENDER FOR 2016: Vi har samlet sammen trendene som har dominert motebildet i 2016. Du finner dem nederst i saken! Foto: Scanpix
TRENDER FOR 2016: Vi har samlet sammen trendene som har dominert motebildet i 2016. Du finner dem nederst i saken! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mye har skjedd på motefronten i 2016. Som alltid har det vært et hav av trender som har oppstått, eller kommet tilbake, gjennom året som har gått, men det har også skjedd mye annet spennende. Visste du for eksempel at hele seks designere har forlatt noen av verdens største motehus i løpet av ett år? En ganske så uvanlig hendelse. Vi ble også mildt sagt sjokkerte da nyheten om at norske Peter Dundas skulle forlate italienske Roberto Cavalli etter bare 18 måneder som designer.

I tillegg har vært vitne til noen ganske så fantastiske rød løper-øyeblikk, og noen ganske så forferdelige. Bare sjekk ut disse hysteriske antrekkene fra årets Grammy Awards. Vi kan ikke tro annet enn at disse antrekkene bare er et rop etter oppmerksomhet! Men så har du de prisutdelingene hvor absolutt ALLE stjernene ser helt fantastiske ut på den røde løperen. Under årets BAFTA Awards imponerte virkelig alle - sjekk ut disse superlekre kjolene!

LES OGSÅ: Slik klipper du jeansen til å bli årets it-bukse

Årets trender

Men nå var det vel først og fremst trender vi skulle snakke om. For det er kanskje ikke på den røde løperen trender kommer mest frem. Nei, det er heller under moteukene, og ute på gaten at vi ser hvilke sko, vesker, smykker, stylingmuligheter, farger og print som kommer til å dominere årets motebilde. Og vi har samlet opp de største:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer