Skjønnhetsmerker:

Dette var fjorårets hotteste skjønnhetsmerker

En «nykommer» troner på topp.

SKJØNNHETSMERKER: Millie Bobby Brown kjent fra Stranger Things står bak ett av verdens mest populære skjønnhetsmerker. FOTO: NTB.
SKJØNNHETSMERKER: Millie Bobby Brown kjent fra Stranger Things står bak ett av verdens mest populære skjønnhetsmerker. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Nytt år, nye muligheter og så videre. Men først er det naturlig å oppsummere skjønnhetsåret som er gått.

Det er en jungel der ute. Hvert år lanseres en hel haug av nye skjønnhetsmerker som kommer i tillegg til de som allerede finnes.

Og noen er mer populære enn andre.

Etter å ha tatt 100 av verdens mest søkte skjønnhetsmerker i nærmere øyesyn, har skjønnhetsplattformen Cosmetify rangert fjorårets aller hotteste skjønnhetsmerker.

På topp troner faktisk en nykommer.

NED FRA TOPPEN: Kultmerket Glossier har sett bedre dager, men er likevel på listen over fjorårets hotteste skjønnhetsmerker. FOTO: Produsenten.
NED FRA TOPPEN: Kultmerket Glossier har sett bedre dager, men er likevel på listen over fjorårets hotteste skjønnhetsmerker. FOTO: Produsenten. Vis mer

Men på listen er også noen kjente og kjære slik som The Body Shop, Yves Rocher og Estee Lauder, det franske hudpleiemerker Caudalíe og det populære hårpleiemerket Olaplex.

TRENDER: Denne rensen fra Cerave trender på Tiktok. FOTO: Produsenten.
TRENDER: Denne rensen fra Cerave trender på Tiktok. FOTO: Produsenten. Vis mer

Apoteker-merket Cerave holder en andreplass på listen over fjorårets hotteste skjønnhetsmerker. De har hatt svimlende 18,4 millioner søk bare de siste 12 månedene. Det er en vekst i søk på 26,62 prosent opp fra året før, ifølge Cosmetify.

På en tredjeplass er Glossier. It-merket med 2,6 millioner Instagram-følgere som til tross for sitt kultstempel har mistet mye av sin popularitet de siste par årene.

PÅ LISTEN: Rihannas merke Fenty Beauty holder en 9. plass på listen over fjorårets hotteste skjønnhetsmerker. FOTO: NTB.
PÅ LISTEN: Rihannas merke Fenty Beauty holder en 9. plass på listen over fjorårets hotteste skjønnhetsmerker. FOTO: NTB. Vis mer

Rihannas Fenty Beauty er nede på en 9. plass, til tross for en massiv følgerskare på 117 millioner Instagram-følgere. Her er både hudpleie og makeup signert den barbadiske superstjernen. Det kom riktignok noe sent til Norge, men da det først kom fløy produktene ut av både fysiske og digitale butikkhyller her hjemme.

På førsteplass på listen over de hotteste skjønnhetsmerkene er Florence by Mills.

STÅR BAK: Millie Bobby Brown startet skjønnhetsmerket Florence by Mills rettet spesielt mot Generasjon Z. FOTO: Instagram @florencebymills.
STÅR BAK: Millie Bobby Brown startet skjønnhetsmerket Florence by Mills rettet spesielt mot Generasjon Z. FOTO: Instagram @florencebymills. Vis mer

Merket til Stranger Things-stjerne Millie Bobby Brown har tatt skjønnhetsverdenen med storm, skriver Cosmetify som trekker frem det de mener er et imponerende Instagram-engasjement. Merket har også hatt en enorm vekst når det kommer til Google-søk, og spås å holde førsteplassen.

INSTA-VENNLIG: Merket er rettet mot den yngre generasjonen, og har Insta-vennlig forpakning et sted mellom Fenty Beauty og Glossier, kanskje? FOTO: Produsenten.
INSTA-VENNLIG: Merket er rettet mot den yngre generasjonen, og har Insta-vennlig forpakning et sted mellom Fenty Beauty og Glossier, kanskje? FOTO: Produsenten. Vis mer

Skjønnhetsmerket ble lansert tilbake i 2020, og ble allerede da kalt en av de mektigste merkene i verden av Vogue.

Rettet mot Generasjon Z er merket, som forøvrig også er PETA-sertifisert, cruelty-free og vegansk, spesielt utviklet for ung hud. Det er Brown sitt første soloprosjekt ved siden av jobben som skuespiller.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer