Trendtoppen

- Dette var lite gjennomtenkt

Den ellers så stilfulle Gwen Stefani hadde ikke helt dagen.

Gwen Stefani og mannen Gavin Rossdale på den røde løperen. Her blir hun stemt ned av hele 90% på Trendtoppen. Foto: All Over Press
Gwen Stefani og mannen Gavin Rossdale på den røde løperen. Her blir hun stemt ned av hele 90% på Trendtoppen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Artist, designer og småbarnsmor, Gwen Stefani (40), er kjent for sin sans for mote. Hennes platinablonde manke og røde lepper har vært hennes varemerke fra hun ble superkjendis som vokalist i No Doubt og alle gråt til deres største hit «Don’t Speak» fra 1995. Nå blir hun stemt nord og ned på Trendtoppen.

LES OGSÅ: Maggie Gyllenhal skuffer stort

Ingen komplimenter i sikte

Det er tydeligvis en skuffet gjeng som har stemt på antrekket til Stefani. Hele 90% hater den knelange sølvfargete kjolen med hvite tights og skyhøye svarte sandaler til.

- Ikke bra, de hvite nylon strømpene understreker et lite gjennomtenkt antrekk og gjør alt enda verre, kommenterer «Therese».

- Gwen,Gwen...for en stor feil!! mener «Kate» og gir uttrykk for at hun helst ville sett den populære artisten i et finere antrekk.

LES OGSÅ: Iman holder seg uforskammet godt

Designer og stilikon

For den kule småbarnsmoren vet å kle seg. Hun er alltid først ute med det siste, og er ikke redd for å skille seg ut. I 2004 lanserte hun sitt eget klesmerke og ga ut sin første soloplate. Begge deler kalte hun, L.A.M.B., som står Love Angel Music Baby. Andre stjerner som Nicole Richie, Paris Hilton og Halle Berry bruker hennes klesdesign.

Se bilder av stilen til Gwen Stefani

Her er du moteeksperten

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren kk.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag.

Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt.

I tillegg kan du laste opp bilder av deg selv i dine favorittklær. Da kan andre stemme på og si sin mening om dine antrekk, og du konkurrerer med kjendisene om å havne på best kledd-listen - eller i verste fall på verst kledd-listen.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer