Met-gallaen

Dette var motehøydepunktene under nattens Met-galla

Se hvordan stjernene tolket årets utskjelte tema.

MOTEFEST: Bridgerton-stjerne Simone Ashley på den røde løperen under nattens Met-galla. FOTO: NTB.
MOTEFEST: Bridgerton-stjerne Simone Ashley på den røde løperen under nattens Met-galla. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til tirsdag norsk tid gikk Met-gallaen av stabelen i New York, tradisjonen tro den første mandagen i mai.

Det er ikke uten grunn at gallaen gjerne refereres til som motens svar på Oscar, for selv ikke den gjeve prisutdelingen kan konkurrere med fashion's biggest night out.

I år var temaet Gilded Glamour. Som vanlig ble det tolket mer eller mindre fritt av de fremmøtte stjernene som igjen flokket til den røde løperen etter at korona har stukket kjepper i hjulene i et par år nå.

Helt uten kontrovers var det ikke, for årets tema har fått kritikk for å være så langt fra virkeligheten som det går an å komme. Pandemi, krig og inflasjon går ikke hånd i hånd med Gilded Glamour, mener mange.

Zendaya hadde på forhånd gitt beskjed om at hun ikke kunne komme. Heller ikke høygravide Rihanna var ventet på den røde løperen. Med det manglet to favoritter.

En det var knyttet store forventninger til var Kim Kardashian. Og ikke fordi det var hennes og kjæresten Pete Davidsons rød løper-debut, men fordi ryktene ville ha det til at hun skulle ha på Marilyn Monroes legendariske «Happy Birthday Mr. President»-kjole. Og det hadde hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer