Moods Of Norway

Dette vil kjendisgutta se oss i

- Det finnes ikke noe mer sexy enn dette plagget.

JENTER, TA PÅ DERE DETTE: Vi spurte kjendisgutta hva de liker best å se oss jenter i. Fra venstre: Komiker Henrik Thodesen, Moods-designer Simen Staalnacke, stylist Jan Thomas og Paradise Hotel-vinnter Petter Pilgaard. Foto: Per Ervland
JENTER, TA PÅ DERE DETTE: Vi spurte kjendisgutta hva de liker best å se oss jenter i. Fra venstre: Komiker Henrik Thodesen, Moods-designer Simen Staalnacke, stylist Jan Thomas og Paradise Hotel-vinnter Petter Pilgaard. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det finnes mote som gutta aldri kommer til å forstå. Som haremsbukser, tunikaer og paljetter.Men selv om de ikke skjønner seg på trender, har de fleste en formening om hva vi jenter ser best ut.Vi benyttet anledningen under Moods of Norways spektakulære VM-show til å spørre norske kjendismenn om hvilket plagg de synes kvinner stråler i.SE OGSÅ: - Stjernene kastet vintertøyet på den rosa løperen

Den skal være kort

- Helt klart den lille sorte, sier Melodi Grand Prix-general Per Sundnes til KK.no.- Jeg synes jenter er finest i kjoler. Korte kjoler, mener også «Torsdag kveld fra Nydalen»-komiker Henrik Thodesen. Paradise Hotel-vinner Petter Pilgaard er så enig, så enig.- En lekker cocktailkjole, gjerne litt kort. Det finnes ikke noe mer sexy enn det! Lurer du på hvor mye hud du kan vise før det blir tacky? Svaret får du her. (Artikkelen fortsetter under bildet.)

En uslåelig kombinasjon

Noen drister seg også til å mene noe om fottøyet. - Kort kjole med høye hæler til, sier tidligere Blackburn-spiller og nå ekspertkommentator på TV2, Lars Bohinen, til KK.no.- Skyhøye hæler er det lekreste kvinner kan gå i på fest. Helst opp mot 13 centimeter, sier kjendisstylist Jan Thomas.- Ellers er det ingenting som er kulere på jenter enn en oversized herreskjorte, legger han til.

Luftige sommerkjoler

Enkelte bryr seg imidlertid mer om sesong enn lengde og høyde.- Jeg synes det aller fineste er en elegant sommerkjole. Det spiller ingen rolle om den er lang eller kort. Men den må gjerne ha luftig skjørt og være i tynt stoff, sier TV2-programleder Stål Talsnes.- En søt sommerkjole er nydelig, sier Moods of Norway-gründer og designer Simen Staalnacke.- Ellers elsker jeg å se kvinner som har pyntet seg. Med gjennomført og gjennomtenkt styling og detaljer som gir antrekket særpreg.

Hverdagsfavorittene

Kjoler var med andre ord den soleklare favoritten i vår høyst uhøytidelige lille spørreundersøkelse. Men det er noen som foretrekker mer hverdagslige plagg.- Hmmm… En hvit singlet. Det er enkelt og sexy, sier redaktør av mannemagasinet Alfa, Magnus Rønningen, til KK.no da han ankommer festen på Grand Hotel etter visningen.LES OGSÅ: Magnus Rønningen: - Norske kvinner er pene, men…Og vi benyttet sjansen til å høre hva pikkoloene Niklas Jonsson (28) og Jonas Andersson (20) synes er aller penest på jenter. (Artikkelen fortsetter under bildet.)- Et par «snygge» jeans synes jeg er lekkert. Helst med smale bein, sier Niklas. Kollega Jonas foretrekker det som spås til å bli vårens største nøkkelplagg.- T-skjorten. Den framhever personlighet og karakter, mener han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer