Sommer

Dette vil vi gå i neste sommer

Den fineste genseren, kjolen, drakten, vesken og jakken. Her er 10 favoritter fra norske designere.

HØYDEPUNKT FRA MOTEUKEN: Fra venstre silkekjole signert Leila Hafzi, jeans og genser med kirsebærmønster fra Fam Irvoll, blå drakt fra Batlak og Selvig, og turkis semsket skinnveske fra Vips. Foto: Det Tredje Øyet
HØYDEPUNKT FRA MOTEUKEN: Fra venstre silkekjole signert Leila Hafzi, jeans og genser med kirsebærmønster fra Fam Irvoll, blå drakt fra Batlak og Selvig, og turkis semsket skinnveske fra Vips. Foto: Det Tredje Øyet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Oslo Kongressenter i Folkets Hus, som ikke er fullt så glamorøst til vanlig, ble i forrige uke invadert av høyhælte fashionistaer, motebloggere, stylister, journalister og kjendiser fra a-, b- og c-laget under Oslo Fashion Week.

Selv pelsmotstandere og svenske undertøysgiganter har vært til stede for å bidra til motefesten som arrangeres to ganger i året.

 • Les også: Alt om Oslo Fashion Week

 • Florlett og lekkert

  Nå er moteuken over for denne gang. Kongressenteret domineres igjen av LO ,og fiffen har gått hjem - men vi har fått se mye fin norsk design.

  Selv om ikke alt er riktig like bra, er det mye å glede seg til for våren- og sommeren 2010.

  Alt fra Leila Hafzis flommende guddommelige silkekjoler, til dueblå chanelske drakter fra Batlak og Selvig og elleville gensere med kirsebær signert publikumsfavoritten Fam Irvoll.

  NORSKTOPPEN: Her har vi plukket ut våre absolutte favoritter


  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer