Deler bilder på Instagram:

Diane Keaton er blitt moteblogger

Dette elsker vi!

DIANE KEATON: Skuespilleren har begynt å legge ut bilder av antrekkene sine på Instagram. Foto: Scanpix
DIANE KEATON: Skuespilleren har begynt å legge ut bilder av antrekkene sine på Instagram. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

De siste dagene har skuespiller Diane Keaton fått massiv oppmerksomhet.

I 2018 kunne vi se stjernen i filmen Book Club sammen med Jane Fonda (81), Candice Bergen (72) og Mary Steenburgen (66), men det er ikke derfor det stormer rundt Keaton om dagen.

Mary Steenburgen, Jane Fonda, Candice Bergen og Diane Keaton. Foto: Scanpix
Mary Steenburgen, Jane Fonda, Candice Bergen og Diane Keaton. Foto: Scanpix Vis mer

I løpet av Diane Keatons karriere har vi fått inntrykket av at skuespilleren er glad i mote. 1. februar la hun ut et bilde på Instagram av seg selv med teksten «dagens antrekk». Over 70 000 mennesker har likt bildet hennes og kommentarer fortsetter å renne inn.

«Dette er min nye favorittkonto», skriver en bruker mens andre kaller Keaton et ikon. 73-åringen har nesten 500 000 følgere på bildedelingtjenesten.

Flere store motenettsteder, deriblant Harper's Bazaar, var raskt ute med å plukke opp Keatons innlegg på Instagram, og spør seg selv om skuespilleren nå er blitt moteblogger. Det håper vi virkelig!

LES OGSÅ: Instagram-stjernene har falt pladask for denne fargen

Siden starten av februar har hun delt flere antrekk-bilder på Instagram. Det eneste hun skriver til bildene er «dagens antrekk». Alt tyder på at skuespilleren foretrekker en fargepalett bestående av svart, grått og hvitt.

De siste antrekkene hun har delt er nemlig en svart dress med belte i midjen og en stor hatt til - begge i samme farge. Den samme hatten har hun også brukt til en vid, hvit kjole med et tørkle i halsen. Selvfølgelig i svart og hvitt.

Hun har også delt bilder iført ulike antrekk hvor hun spør følgerne sine hva hun bør gå for. Det engasjerer virkelig! Akkurat nå er det over 4000 kommentarer under bildet hennes.

WHAT TO WEAR?

Et innlegg delt av Diane Keaton (@diane_keaton)

Keaton tok også turen til New York Fashion Week for å få med seg de aller nyeste kolleksjonene. Hun satt blant annet på første rad da Rodarte hadde visning.

Kanskje henter hun inspirasjon til sitt neste antrekk?

LES OGSÅ:

Diane Keaton er blitt moteblogger
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer