Hår

Disse 11 hårproduktene er de beste jeg har testet i år

Vi har testet så du slipper.

HÅRFINT: Sommeren kan være en stor påkjenning for håret. Her er produktene som hjelper. FOTO: KK.
HÅRFINT: Sommeren kan være en stor påkjenning for håret. Her er produktene som hjelper. FOTO: KK. Vis mer
Publisert

Sommer og sol er snart et fjernt minne, og nå er tiden inne for å pleie håret som mest sannsynlig har fått hard medfart. For sommeren kan være en skikkelig påkjenning for håret, med sol, strand og salt- og klorvann som verstinger.

I toppen av saken har jeg samlet noen av produktene jeg har testet i år. Her er 11 favoritter som redder sommerhåret.

Dynamisk duo

Den nye hårpleieserien fra japanske Shu Uemura lukter litt vel maskulint for min smak, men produktene er det ingenting å utsette på. Å gå til innkjøp av hele serien vil nok for mange være litt i overkant, men start gjerne med sjampoen og hårmasken.

Denne rensesjampoen skal komme i tillegg til din vanlige sjampo og ikke i stedet for. Bruk den én gang i uken for en slags dobbelt rensing av håret. Det høres kanskje litt tungvint ut, men er ikke det. Det tar et par ekstra minutter i uken, bare.

En hårmaske er et must etter sommeren. Denne styrker, fukter, jevner ut og mykgjør håret. Med andre ord alt en god hårmaske skal gjøre. Påfør etter sjampo eller skrubb, la virke i fem minutter og skyll ut. Voila!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer