And Just Like That

Disse 74 sekundene setter nettet på hodet

Serieøyeblikket alle snakker om.

AND JUST LIKE THAT: Kim Cattrall er tilbake i rollen som Samantha Jones. I alle fall for en stakket stund. FOTO: Max.
AND JUST LIKE THAT: Kim Cattrall er tilbake i rollen som Samantha Jones. I alle fall for en stakket stund. FOTO: Max. Vis mer
Publisert

Så var dagen her, og med det også øyeblikket seriefansen har ventet på.

For ett minutt og førti sekunder inn i sesongavslutningen av sesong to av And Just Like That er Samantha Jones tilbake.

En nokså kort opptreden riktignok. Nærmere bestemt bare 74 sekunder.

Ifølge Page Six skal Kim Cattrall ha fått «en haug av penger» for å gjøre comeback i rollen som den ikoniske seriekarakteren.

Og til tross for at gjensynet er rett over minuttet, har det satt nettet på hodet.

Her er noe av det folk skriver på X (Twitter):

Har du ikke sett sesongavslutningen av sesong 2 enda, bør du ikke lese videre.

Samantha ringer Carrie fra baksetet i en bil i London der hun bor. Hun skulle etter planen fly til New York for én natt for å overraske Carrie på hennes utflyttningsfest, men blir tvunget å avlyse turen på grunn av innstillinger. Samantha tar derfor farvel med Carries leilighet på høyttaler, før hun avslutter samtalen som «Annabelle Bronstein». Virker det kjent? Det er fordi det er det. Det er nemlig et nikk til Sex and the City der Samantha utgir seg for å være Annabelle Bronstein for å komme inn på Soho House. «Ta, cheerio!» sier Samantha før hun i et lite sekund blir nostalgisk med et smil og munnen og mobiltelefonen knugende tett til brystet.

DEN GANG DA: Gjengen er samlet i originalserien Sex and the City. FOTO: Skjermdump.
DEN GANG DA: Gjengen er samlet i originalserien Sex and the City. FOTO: Skjermdump. Vis mer

Nostalgisk er også stylingen til Cattralls karakter. Ett av hennes krav for å i det hele tatt stille opp i comebacket var at seriens opprinnelige kostymedesigner, Patricia Fields, skulle style antrekket.

Reaksjonene på Samanthas comeback har naturlig nok ikke latt vente på seg.

«Tre ting som er verdt å stå opp midt på natta for: Månelandingen i 1969, prinsesse Dianas bryllup i 1981 og comebacket til Samantha Jones», skriver en på X (Twitter).

IKON: Kim Cattrall i rollen som Samantha Jones. FOTO: Skjermdump.
IKON: Kim Cattrall i rollen som Samantha Jones. FOTO: Skjermdump. Vis mer

Allerede i 2004, da originalserien gikk mot slutten, gikk ryktene om uvennskap mellom Parker og Cattrall. Derfor var det ikke spesielt overraskende da det ble kjent at Cattrall ikke ville dukke opp i oppfølgeren And Just Like That. Men man skal som kjent aldri si aldri, for så var hun altså med ett tilbake. For en stakket stund.

Cattrall skal ha kommet med en lang rekke krav, blant annet at hun skulle spille inn scenen uten å se eller snakke med noen av de andre rolleinnehaverne, inkludert Parker. Og slik ble det altså.

Lurer du på om Samantha dukker opp i sesong tre, som nylig er bekreftet, er svaret ifølge kilder Page Six har snakket med en rungende «nei». Men mirakler kan skje.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer