Hårvask:

Disse 9 hårvask-tabbene har du kanskje gjort hele livet

Det er særlig én ting vi ofte glemmer.

HÅRVASK: Dette visste du kanskje ikke om hårvask! Foto: NTB
HÅRVASK: Dette visste du kanskje ikke om hårvask! Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det å vaske håret er mildt sagt en stor del av livet. Hvor mange timer kan vi ha tilbragt i skummet under dusjstrålen, mon tro? Ikke få, det er sikkert!

Likevel, er det faktisk slik at mange av oss gjør noen små tabber og følger myter når det kommer til hårvask. De fleste av oss har fortsatt en ting eller to å lære om denne helt dagligdagse aktiviteten!

Natalie Beckford, Senior Art Director i Adam og Eva, hjelper oss å bekrefte og avkrefte mytene. Selv om hun mener folk flest har god nok kontroll på hårvasken, er det særlig én ting vi har til felles:

– Noen kunne sikkert brukt kur oftere. En kur gir håret masse digg pleie, minner hun.

Vask bare når det føles skittent

Hvor ofte man skal vaske håret, synes å være en evig runddans. Vasker man det for ofte, blir det fett med én gang – og prøver man å la det gå dager mellom vask blir det jo også fett!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer