Rød løper

Disse antrekkene angrer kjendisene på

«Det var ikke en bra look og jeg tror den vil bli husket.»

ANGRER: Gwyneth Paltrow mener denne kjolen ikke var verdig en Oscar-utdeling. Foto: NTB Scanpix
ANGRER: Gwyneth Paltrow mener denne kjolen ikke var verdig en Oscar-utdeling. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Blar du gjennom et fotoalbum med gamle bilder av deg selv, dukker det sikkert opp et par antrekk som får deg til å undre: «hva var det jeg tenkte her?»

Men trender kommer og trender går, så det som var hot i 2003 er ikke nødvendigvis det i dag. Det vet verdens største kjendiser. De tar den ofte helt ut på den røde løperen, noe som gjør at vi sitter igjen med noen skikkelige minneverdige øyeblikk - på godt og vondt.

Men det må man jo bare le av! De antrekkene var sikkert helt rett da de tok det på seg den dagen for titalls år siden. Likevel er det mange av stjernene som stiller det samme spørsmålet som oss: «hva var det jeg tenkte her?»

Gwyneth Paltrow

1999 dukket skuespiller og Goop-eier Gwyneth Paltrow (47) opp på Oscar-løperen iført en rosa ballkjole som det fremdeles snakkes om den dag i dag. Kjolen havnet på listen over både beste og verst kledde. Akkurat hvorfor det ble så mye oppstyr rundt denne kjolen er vanskelig å si. Gwyneth ser jo flott ut!

OSCAR I 1999: Gwyneth Paltrow. Foto: NTB Scanpix
OSCAR I 1999: Gwyneth Paltrow. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Derfor bestemte Paltrow seg for å gå for noe mer nedtonet året etterpå. Men selvfølgelig skulle også dette antrekket vekke oppmerksomhet! I ettertid har Paltrow ifølge Harper's Bazaar sagt i nyhetsbrevet til Goop at antrekket ikke var «Oscar-materiale».

I april 2020 valgte skuespilleren å auksjonere bort kjolen for å samle inn penger for å bekjempe koronaviruset.

LAV PROFIL: Planen til Gwyneth Paltrow var å ikke være i fokus under Oscar-utdelingen i 2000. Slik gikk det ikke. Foto: NTB Scanpix
LAV PROFIL: Planen til Gwyneth Paltrow var å ikke være i fokus under Oscar-utdelingen i 2000. Slik gikk det ikke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

David Beckham

David (45) og Victoria Beckham (46) har hatt noen helt magiske øyeblikk på den røde løperen. Kan de egentlig angre på et eneste antrekk? Vel, David gjør hvert fall det! Til magasinet til kjedebutikken H&M, trekker fotballstjernen frem et antrekk:

«Vi hadde på oss matchende, svarte skinnantrekk. De var fra Versace. Det er et av antrekkene jeg ser tilbake på og tenker: «hva var det vi tenkte?». Vi ler av det øyeblikket.»

IKKE HANS FAVORITT: Dette antrekket er ikke Davids favoritt, men Victoria angrer ei! Foto: NTB Scanpix
IKKE HANS FAVORITT: Dette antrekket er ikke Davids favoritt, men Victoria angrer ei! Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men kona, Victoria Beckham, angrer ikke på antrekket i det hele tatt. Det kunne hun fortelle magasinet Grazia i 2019.

«De antrekkene er en del av min reise og har gjort meg til den jeg er i dag, så jeg angrer ikke på dem. Livet er for kort til å angre på valg av antrekk!»

STILIG PAR: Victoria og David Beckham. Foto: NTB Scanpix
STILIG PAR: Victoria og David Beckham. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Diane Kruger

Selv om Diane Kruger (43) elsker Marchesa og designerne bak merket, så forstår hun ikke helt hva som skjedde da de sammen beste seg for dette antrekket da hun skulle gå ned Golden Globes-løperen i 2005.

For noen år siden snakket skuespilleren med InStyle om antrekket og hadde følgende å si: «Det var ikke en bra look og jeg tror den vil bli husket.»

I MARCHESA: Diane Kruger. Foto: NTB Scanpix
I MARCHESA: Diane Kruger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nick Jonas

Da Nick Jonas (27) ble spurt om hvilke antrekk han angrer på, så hva det en tid i livet hans som dukket opp kjapt. Ed Hardy-fasen.

«Jeg tror vi alle hadde en Ed Hardy-fase da man brukte capsen, t-skjorten, skoene - og hvis du var heldig: jeansene. Topp til tå. Mørke tider. Men man må gjennom det for å forstå hva som ikke ser helt tullete ut», har sangstjernen sagt til Racked.

JONAS BROTHERS: Nick, Joe og Kevin. Foto: NTB Scanpix
JONAS BROTHERS: Nick, Joe og Kevin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sophie Turner

Det er også noen kjendiser som angrer på mote-valgene de har tatt i nyere tid. Da «Game of Thrones»-skuespillerne Kit Harrington (33) og Rose Leslie (33) skulle gifte seg, var det selvfølgelig flere av kollegaene deres som var bedt i bryllupet. Sophie Turner (24) var blant dem.

Turner, som ofte er en av våre favoritter på den røde løperen, overrasket litt da hun møtte opp i bryllupet iført en rød blazerkjole med røde solbriller, en veske i svarte og hvite ruter og lårhøye støvletter.

I ettertid kom det frem at antrekket hun egentlig skulle ha på seg ikke passet og at dette dermed ble en nødløsning. Til ELLE UK legger hun ikke skjul på at dette ikke var hennes beste antrekk.

«(...) urgh, det var helt krise. Det verste motevalget.»

I BRYLLUP: Sophie Turner (t.v.) og Maisie Williams (t.h.) Foto: NTB Scanpix
I BRYLLUP: Sophie Turner (t.v.) og Maisie Williams (t.h.) Foto: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer