Paris Fashion Week:

Disse besteforeldrene er våre nye motefavoritter

Bildene fra moteuken i Paris tar av på sosiale medier!

PARIS FASHION WEEK: Bestemor Marie-Louise og bestefar Rene tar moteuken med storm! Foto: NTB Scanpix
PARIS FASHION WEEK: Bestemor Marie-Louise og bestefar Rene tar moteuken med storm! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det går sjelden en moteuke forbi uten at vi finner inspirerende antrekk på catwalken og på gaten! Moteprofiler fra hele verden reiser til byer som Paris, Milano og København for å se på nye kolleksjoner, men det er ingen hemmelighet at en del av jobben er å bli fotografert både før og etter visningen.

Disse bildene blir lastet opp i vår bildebank, som vi deretter kan dele med dere for inspirasjon. Noen ganger kan vi plukke opp nye trender, en farge som går igjen, eller rett og slett bare oppdage nye, kule mennesker! Det har vi gjort nå!

Den siste uken er det nemlig blitt delt en rekke bilder på sosiale medier av et eldre par med det råeste stilen. Etter å ha undersøkt litt på Instagram, fant vi ut at klærne de har hatt på seg gjennom uken mest sannsynlig kommer fra et PR-byrå ved navn EGONlab.

PR-byrået begynte allerede i høst å dele bilder av de nye streetstyle-stjernene, og på ett bilde på Instagram står det at dette er bestemor Marie-Louise og bestefar Rene. Akkurat hvem de er bestemor og bestefar til, vet vi ikke, men vi har sendt en melding til PR-byrået og håper på mer informasjon om vårt nye favorittpar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer