Paris Fashion Week:

Disse besteforeldrene er våre nye motefavoritter

Bildene fra moteuken i Paris tar av på sosiale medier!

PARIS FASHION WEEK: Bestemor Marie-Louise og bestefar Rene tar moteuken med storm! Foto: NTB Scanpix
PARIS FASHION WEEK: Bestemor Marie-Louise og bestefar Rene tar moteuken med storm! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det går sjelden en moteuke forbi uten at vi finner inspirerende antrekk på catwalken og på gaten! Moteprofiler fra hele verden reiser til byer som Paris, Milano og København for å se på nye kolleksjoner, men det er ingen hemmelighet at en del av jobben er å bli fotografert både før og etter visningen.

Disse bildene blir lastet opp i vår bildebank, som vi deretter kan dele med dere for inspirasjon. Noen ganger kan vi plukke opp nye trender, en farge som går igjen, eller rett og slett bare oppdage nye, kule mennesker! Det har vi gjort nå!

Den siste uken er det nemlig blitt delt en rekke bilder på sosiale medier av et eldre par med det råeste stilen. Etter å ha undersøkt litt på Instagram, fant vi ut at klærne de har hatt på seg gjennom uken mest sannsynlig kommer fra et PR-byrå ved navn EGONlab.

PR-byrået begynte allerede i høst å dele bilder av de nye streetstyle-stjernene, og på ett bilde på Instagram står det at dette er bestemor Marie-Louise og bestefar Rene. Akkurat hvem de er bestemor og bestefar til, vet vi ikke, men vi har sendt en melding til PR-byrået og håper på mer informasjon om vårt nye favorittpar.

Så å si ved hver anledning har paret hatt på seg matchende antrekk - gjerne i form av dresser. Bildet som har fått mest fart på seg, er det hvor bestefar Rene har på seg svarte skinnbukser, svarte boots og en svart skinnjakke. Selv om det alene hadde utgjort et ganske så kult antrekk, er det et ganske spesielt element vi ikke har nevnt. Alle plaggene er dekket av pigger!

Bestemor Marie-Louise hadde på seg samme plagg, men her hadde antrekket blitt tilført et iøynefallende print - nemlig rosa roser. Bildet av de to har blant annet blitt delt av Vogue.

Det er selvfølgelig mange som synes bestefars piggantrekk var litt spesielt, men vi - og svært mange andre i kommentarfeltet - absolutt elsker det! Vi håper å se mye mer av bestemor Marie-Louise og bestefar Rene - vår nye motefavoritter!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer