Follow Me To

Disse bildene er ikke like utrolige bak kamera - se video her!

Den populære Instagramkontoen er langt mer fargerik enn virkeligheten.

FOLLOW ME TO: Murad Osmann står bak en konto som har gjort STOR suksess med hashtaggen #followmeto. Bildene er slående vakre, men ser de slik ut virkeligheten? Sjekk ut video nederst i saken. Foto: Skjermdump fra Instagram
FOLLOW ME TO: Murad Osmann står bak en konto som har gjort STOR suksess med hashtaggen #followmeto. Bildene er slående vakre, men ser de slik ut virkeligheten? Sjekk ut video nederst i saken. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Murad Osmann og kona Nataly Osmann har gjort stort suksess med Instagramkontoen til Murad og hashtaggen #followmeto (følg meg til). Murad er fotograf og sammen reiser paret verden rundt og knipser de mest fantastiske bildene. Alle bildene er tatt slik at vi ser gjennom fotografens øyne som holder hånda til Nataly. Kontoen har fått 3,9 millioner følgere.

Selve hashtaggen har også blitt kjempepopulær, og folk legger stadig ut sine egne bilder med samme idé. Bildene Osmann tar er så slående vakre, at vi tanken om heftig Photoshop-bruk har slått oss ved flere anledninger. Nå har Murad Osmann selv lagt ut en video av hvordan disse bildene blir tatt, og ja, de er ikke like fargerike som Instagramkontoen skal ha de til. Bare se selv:

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer