Festkjoler

Disse budsjettvennlige festkjolene er perfekte denne sesongen

Ingen av kjolene koster mer enn 700 kroner!

FESTKJOLER: Julebord, bursdager, fester og det som er er like rundt hjørnet, og allerede nå kan du finne din nye festkjole. Foto: Rex Features
FESTKJOLER: Julebord, bursdager, fester og det som er er like rundt hjørnet, og allerede nå kan du finne din nye festkjole. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Festsesongen er her, og da tenkte vi at det var på si plass å feire dette med å ta en titt på alle de nye partykjolene som har kommet i butikk! Og som det har vært i alle år, er det fortsatt et stort utvalg av den lille sorte, paljettkjoler og de glitrende variantene. Hvis du er som meg, som ikke har så fryktelig mange glitrende kjoler i klesskapet, men kunne tenkt seg noe annet enn en enkel, sort kjole, burde du se litt på snitt og detaljer på plaggene.

I år kommer min lille sorte til å være en som kun har en arm! En superkul detalj, og det er en kjole du kommer til å ha i skapet lenge. Men, det som er så fantastisk med den kommende måneden, er at det alle muligheter for å kjøre litt ekstra på. For det er jo ikke akkurat på sommeren vi drar fram paljettkjolen. 

LES OGSÅ: De fineste neglelakkene akkurat nå

Det som også har vært en stor trend i år, er den enkle «slip»-kjolen. Det er rett og slett en kjole med spaghettistropper. Kjoler som denne har også vært en del av en stor stylingtrend dette året, nemlig å bruke den over en t-skjorte eller en genser - gjerne en høyhalset en! Disse sitter gjerne litt strammere inntil kroppen, men du finner også varianter som er mer drapert og faller fin på kroppen. Og det er jo digg når man skal ut og danse en hel kveld!

Ofte er det ikke så lett å bare nøye seg med en festkjole. Derfor har vi funnet 15 korte festkjoler til under 700 kroner i bildekollasjen under. Du finner også et par kjoler fra det britiske merket Topshop - nok en god grunn til å dra til London nå. Denne reiseguiden tar deg til London på den mest budsjettvennlige måten. Hva er vel hyggeligere enn å dra hit før jul og handle litt gaver? Og noe til seg selv.. God shopping!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer