Veske

Disse budsjettvennlige veskene har akkurat kommet i butikk!

Det spørs om det blir en runde med nettshopping i kveld, ja...

NY VESKE? Vi har kikket gjennom nettbutikkene og funnet rykende ferske veskenyheter til deg! Foto: Zuma Press
NY VESKE? Vi har kikket gjennom nettbutikkene og funnet rykende ferske veskenyheter til deg! Foto: Zuma Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dyre designervesker er ikke noe vi kan unne oss hver eneste dag. Men det som er så bra, er at kjedebutikkene virkelig har produsert noen utrolig lekre vesker som vi lett kunne ha forvekslet med de dyreste av de dyre. Mot høsten ser vi etter en ny lekker skinnveske, gjerne i sort, som vi kan bruke til alt. Stroppene kan gjerne være litt bredere slik at vi kan ha den over skulderen. Dersom du ønsker at vesken skal gjøre litt ut av seg, men samtidig være elegant og klassisk, bør du se etter detaljer i håndtak, sømmene, eller kanskje innsiden av vesken. Noen av dem har et annet lekkert materiale i en annen farge på innsiden, og det er bare utrolig kult!

I bildekollasjen under finner du et stort utvalg av de nyeste og hotteste veskene som er i butikk nå. Her finner du noe for enhver smak. Så dersom du liker det enkelt, klassiske, sporty, eller med en touch av farge; her er det et bredt utvalg. Dersom du tenker å kjøpe deg en designerveske, men er litt i tvi, bør du sjekke ut DENNE saken. Her finner du noen gode råd fra drevne damer!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer