Nye Butikker

Disse butikkene åpner i Oslo

Et nytt, hot shoppingstrøk er kommet til live.

Publisert
Sist oppdatert

I ny og ne samler vi opp motenyheter som har skjedd den siste tiden. Nyheter som det at Nike nå lanserer sin egen hijab, nye designsamarbeid, jubileumskolleksjoner, og åpningen av en helt ny butikk. Det er mye som skjer i Oslos gater om dagen - blant annet det at det åpnes en rekke nye butikker i hovedstaden.

Prinsens gate i Oslo, som de siste årene har båret preg av mye veiarbeid, skal nå bli en av Oslos hotteste shoppinggater. For ikke lenge siden åpnet nemlig Isabel Marant butikken sin i Prinsens gate 22. Psst: Se hvordan du kan stjele vårstilen til det franske merket her! Rett ved siden av Isabel Marant har også Rag & Bone åpnet opp sin første Oslobutikk som faktisk er deres tredje i Europa. Fra før av har de to i London.

I mai popper det også nok opp en kul butikk i Prinsens gate. Den danske favoritten Ganni har allerede en butikk i Hegdehaugsveien, men nå kommer det også til det fremadstormende shoppingstrøket.

LES OGSÅ: Derfor er Ernestine Stollberg (95) vår nye favorittdame!

Nye luksusbutikker

Men det er ikke bare her vi kommer til å få flere handlemuligheter. Midt i Karl Johan finner du nå butikken til det svært populære klokkemerket Daniel Wellington. Ikke langt unna, nærmere bestemt Nedre Slottsgate hvor butikker som Hermés og Louis Vuitton befinner seg, åpner nok en favoritt; Balenciaga. 

Merket, med Demna Gvasalia i spissen, har den siste tiden fått svært mye oppmerksomhet etter at deres nye it-veske ble avslørt. Det eneste er at denne vesken ligner svært mye på noe du kan få tak i hos Ikea til fem kroner. Og ja, Balenciagas koster MYE mer enn det. Les hele saken her.

I forhold til Ganni og Rag & Bone, er Balenciaga i en prisklasse for seg selv. Så sørg for å ha satt av noen kroner før du begir det inn i denne butikken! Og når vi er inne på stivere priser... En helt ny luksusbutikk ved navn Edition åpner i slutten av april i hovedstaden. Inne i konseptbutikken vil du finne merker som Proenza Schouler, Marni og J.W. Anderson, og vi vet allerede at vi kommer til å ha vanskeligheter med å unngå å gå ut derfra med en av sistnevntes superfine vesker!

LES OGSÅ: 5 herlige vårnyheter fra fem av de største kjedebutikkene

Disse butikkene åpner i Oslo

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer